Magabiztos győzelemmel várja a mindent eldöntő utolsó fordulót az U13

Nem okozott gondot a Nagykáta Körmöczi Dominik csapatának

A Nagykátával találkozott az U13-as bajnokság alsóházi csoportjában a KLC. A kecskemétiek nagyszerű szezont futnak, hiszen a 10. fordulóra hét győzelemmel és két döntetlennel, tehát veretlen mérleggel fordultak rá. A nagykátaiak elleni meccsen már a harmadik percben vezetést szerzett, végül 3–1-re győzött a KLC. A záró fordulóban a szintén remekül teljesítő, ám áprilisban a hírös városiaktól vereséget szenvedő KISE lesz a KLC ellenfele, a meccs arról fog dönteni, hogy mely csapat állhat majd fel a képzeletbeli dobogó tetejére.  

Körmöczi Dominik vezetőedző értékelése: – A Nagykáta elleni aktuális mérkőzésünket is a ránk jellemző intenzív játékkal kezdtük. A meccs elejétől kezdve a mi elképzelésünk érvényesült. Magasan letámadtuk az ellenfél csapatát és ennek köszönhetően a támadó harmadban sok labdát tudtunk szerezni, amiből rengeteg ziccert dolgoztunk ki, de sajnos ismét sok hibával fejeztük be ezeket. A Nagykáta egy rossz tolódásunkat kihasználva egy kontratámadásból egyenlített, de ezen az egy akción kívül nem engedtünk több sanszot nekik. Sok munkát tettek bele a gyerekek ebbe a mérkőzésbe, rengeteget mozgás volt labda nélkül, s ennek köszönhetően jól tudtuk irányítani a játékot. Sok távoli lövésünk volt, de ezek a rossz technikai kivitelezés miatt csak elvétve okoztak veszélyt. A középső harmadban remekül forgattuk a játékot, sok kombinációnak és mélységi visszalépésnek köszönhetően folyamatosan létszámfölényt tudtunk kialakítani. Az ütempasszokban és a beindulásokban is sokat léptünk előre. Magabiztos és megérdemelt győzelemmel fordulunk az utolsó fordulóra, ami egyben az alsóházi elsőségről is fog dönteni a KISE otthonában. További sok sikert kívánok a Nagykáta csapatának!

Mercedes-Kecskeméti LC – Nagykáta SE 3–1

Regionális U13, Közép A-csoport, alsóház
Kecskemét, Neumann János Egyetem
2023. május 21., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Borsos Dominik – Hajlik Sándor Zsolt, Kácsor Martin Bence, Marton Marcell, Czúth Milán, Keresztesi István, NagySzabolcs, Szeleczki Zalán, Karikó Tibor. Csere: Molnár Dávid, Varga Noel, Gyurgyik Balázs, Gáspár Rudolf.

Gólszerzők: Szeleczki Zalán (3.), Marton Marcell (56.), Molnár Dávid (64.), ill. Kármán Erik (18.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu