Megvan az első tavaszi siker

Az Akasztót verték. 

Megye I.-es férfi csapatunk első sikerét ünnepelte hétvégén, miután 3-2-re sikerült legyőzniük az Akasztót.

Kecskeméti LC–Akasztó FC 3–2 (1–1)

Kecskemét, vezette: Dobó Attila (Burzon Márk, Paczér Balázs)

KLC: Kormos – Balázs, Récsei (Kele 46.), Varga M., Patvaros (Kovács D. 77.), Major (Ónodi 79.), Kurucz, Kőrös, Gáspár (Tóth A. 52.), Bessenyei (Ludvigh 92.), Schneider. Vezetőedző: Márton Pál.

Akasztó: Németh Zs. – Varga M., Molnár (Boldizsár 41.), Kerekes, Szabó Zs., Bajusz, Németh T., Szabó Sz. (Szabó N. 74.), Palla, Márki, Bányai (Szrenkó A. 89.). Vezetőedző: Szrenkó István.

Gól: Patvaros (2., 66.), Varga M. (59.) ill. Bajusz (12.), Bányai (74.)

Márton Pál: – A tavaszi harmadik fordulóban azzal a céllal léptünk pályára, hogy játékban, valamint eredményességben is lépjen egyet a csapat. Ellenfelünk a táblázat utolsó helyét foglalta el, és biztosak voltunk abban, hogy fiatal csapatunk ellen minden eszközt bevet a pontszerzés érdekében. A mérkőzést nagyon jól kezdtük hiszen már az elején büntetőhöz jutottunk, amit be is lőttünk. Az akasztói csapat ezután szó szerint nagy harcba kezdett az egyenlítésért, amelyben egyre durvább és alattomosabb eszközöket használt, így a játék kevésbé dominált. Nagy dicséret jár azonban fiatal csapatunknak, hogy ebben légkörben, a mérkőzés kulcs momentumaiban sokkal jobban tudtak a játékhelyzetek higgadt, jó megoldásaira koncentrálni. Végül ennek is és az egymásért való küzdeni tudásunknak köszönhetően itthon tartottuk a három pontot.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu