Nagy Lajos igyekszik szinten tartani a társaságot

A legnagyobb erősítés a keret egyben tartása lenne.

A MLSZ döntésének értelmében minden bajnokságot lezártak az NBI-en kívül, így a megyei bajnokságokat is. A KLC újoncként a csonka bajnokság 13. helyén zárt, de ennél már sokkal fontosabb, hogy a felnőttek is elkezdték az mozgást az edzések engedélyezését követően. Nagy Lajosék számára a szinten tartás a cél, emellett szeretnék egyben tartani a csapatot, a licence már megvan egyesületünknek a következő évi megye I-es bajnokságra.

Hogyan zajlanak jelen pillanatban az edzésitek?

Elkezdtük mi is kedden az edzéseket, heti egy lábtenisz, illetve két edzés szerepel most a programunkban. Jó létszámban kezdtük el munkát, mert a játékosok is ki voltak már éhezve erre. A lényeg a szinten tartás most, ezt a rendelkezésre álló keretek közt szeretnénk megoldani.

Meddig tart a munka, illetve mivel töltenétek ki a következő heteket?

Házon belül is tervezünk majd edzőmeccseket a fiatalokkal kiegészülve, de ha lehetőségünk lesz rá, más megye I-es csapatokkal is játszanánk még. Jó lenne kicsit a nagypályához is visszaszokni. Június első hetéig szeretnénk edzeni, utána elmegyünk három hét pihenőre, mielőtt nekifutunk a felkészülésnek.

Hogyan zajlik a következő szezon tervezése?

Biztosan lesz mozgás a keretben, de én azt tartanám a legnagyobb erősítésnek, ha sikerülne egyben tartani a keretet. Több játékos jelezte már, hogy szeretné nálunk folytatni, de ez majd a jövő zenéje lesz még, hogy ebből mi valósul meg. Egy nagyon jó baráti társaság ez a brigád, emellett abszolút fejlődőképes is, öröm ezekkel a játékosokkal dolgozni. Fiatalok, sok ambícióval, úgyhogy ennek szellemében tervezzük a jövőt.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu