Nagy Lajos szeretne minél több fiatalt beépíteni

Ezek a hetek ezt is szolgálják.

Egyesületünk megye I-es felnőtt csapata továbbra is edzésben van, a tervek szerint jövő hét végén fejezik be a tavaszi szezont. Nagy Lajos ebben az időszakban több fiatalnak is igyekszik megadni a sanszot a bizonyításra.

„Lassan 3 hete újra edzésben vagyunk, szerdánként mindig az U19-es csapattal játszunk egy tesztmérkőzés, mely mindig eléri a célját, remekül szolgálja a munkát” – mondta Nagy Lajos. „Szerencsére egy edzőmeccset is tudtunk játszani Soltvadkerten, köszönet jár ezért a hazaiaknak, hiszen újra játszhattunk végre egy jót. Sok fiatalt próbálgatok, hiszen többen is kiöregedtek az U19-es csapatból, ezekben a hetekben az is kiderülhet, ki alkalmas már a megye I-re. Szeretnénk alapvetően szinte mindenkit itt tartani. Jövő hét végéig edzésben leszünk, utána lezárjuk a szezont. A felkészülés valamikor július elején kezdődik majd, meglátjuk, mikor indul a bajnokság, ehhez képest tervezünk előtte egy 5 hetes munkát.”

A keret kapcsán továbbra is azt tartaná a legnagyobb „erősítésnek” Nagy Lajos, ha együtt maradnának. Nem lesz ez sem egyszerű feladat, hiszen néhány játékost már megkerestek már klubok, ugyanakkor kiszemeltek is vannak.

„Továbbra is tartom, hogy a legnagyobb érték az lenne, ha sikerülne együtt maradnia a keretnek. Ügyes futballistáink vannak, néhány megkeresés azért már volt feléjük, de én természetesen próbálom meggyőzni őket, hogy maradjanak, hiszen élvezzük a bajnokságot, emellett jó körülmények közt futballozhatunk. Vannak természetesen nekünk is kiszemeltjeink. Egy jó alapcsapatunk már van, ezt bizonyítottuk az évben, de a támadóharmadba egy-két karakteres, rutinos játékost keresünk, hiszen a rúgott gólok számában feltétlen fejlődnünk kellene. Egyelőre egy biztos változás van, Bogár Imi hazaköltözött Gyulára, így ő sajnos nem tud velünk maradni. Köszönünk neki mindent!”

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu