Női futsal: Hazai pályán is döntetlent játszottunk a Veszprémmel

4–4 után 3–3

Női futsal csapatunk vasárnap délelőtt hazai pályán a Veszprémmel játszott az NB II. Nyugati-csoportjának 8. fordulójában. A találkozó előtt a mieink 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 3 vereséggel az 5. helyen álltak, míg az ellenfél a dobogón foglalt helyet 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és csupán 1 vereséggel.

Jó emlékeink vannak a Veszprémről, ugyanis a klub történetének első női futsal bajnoki mérkőzése ott volt, ráadásul akkor egy utolsó percben kapott gólon múlott a győzelmünk, végül 4–4 lett a végeredmény.  

A találkozó esélyese most talán a bakonyi gárda volt, ennek ellenére mi kezdtük jobban a meccset. A szünetben eggyel, a fordulás után 5 perccel már kettővel vezettünk. A vendégek azonban két minutum alatt egalizáltak, és hiába szereztük meg ezután ismét a vezetést, a végeredmény most is döntetlen lett (3–3). Ismét közel álltunk a győzelemhez, de így is dicséret illeti a lányokat, hogy pontot szereztek a dobogós ellen.

Balla Gábor vezetőedző értkelése: – Kétgólos előnyből végül csak döntetlenre futotta. Összességében igazságos eredmény született, az első félidőben mi, a másodikban ellenfelünk játszott jobban! Még mindig hiányzik belőlünk a rutin, ami a mérkőzés végéhez közeledve a javunkra fordítaná az eredményt.

Kecskeméti LC – Veszprémi Egyetemi Sport Club 3–3 (1–0) 

Női futsal NB II. Nyugati-csoport, 8. forduló
Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok
2024. február 4., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Túri, Jakab, Sütő. Csere: Berki-Farkas, Tóth, Sándor, Farkas, Kalaposné Varga.

Gólszerzők: Jakab Laura Szófia (2.), Tóth Szonja (25.), Sütő Eszter (33.), ill. Keppel Gabriella (27., 35.), Fleck Rebeka Fanni (28.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu