Sűrű időszakban is szenzációsan teljesítenek az U19-es lányok

Sima győzelmek

U19-es leány csapatunk november 12-én és 15-én is nagypályás mérkőzést játszott. A lányoknak igen sűrűre sikerült ez a hét a futsallal ötvözve, de fantasztikusan teljesítettek és mindkét meccset simán megnyerték. Vasárnap, november 19-én az utolsó mérkőzésünk a veretlen Gyulai amazonok ellen lesz. Igazi rangadóra van kilátás az első és a második helyezett csapatok között!

Az említett két meccs közül az elsőt az Airnegy ellen játszották a lányok és simán, 7–1-re nyertek idegenben.

Szabó Erika vezetőedző értékelése: – November 12-én az Airnergy FC-BMTE ellen játszottunk egy nagyon egyoldalú mérkőzést. Ellenfelünk nem bánt velünk kesztyűs kézzel, szerencsére nem sérült meg senki. Sajnos egy kipattanó labdát értékesítettek, hét lőtt és egy kapott góllal a tarsolyunkban indulhattunk haza.

Airnegy FC-BMTE – Mercedes KLC 1–7 (0–2)

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport 8. forduló
Budapest, Goldball Sporttelep
2023. november 12.

A KLC összeállítása: Tóth K. – Szaszkó T., Zsoldos (Csenki 46.), Szabó H. (Váczi 86.), Jakab Sz., Bertalan, Kis (Molnár 86.), Horváth, Györe, Szöllősi (Jakab V. 83.), Tóth R.

Gólszerzők: Kis Lili Anna (19., 54.), Jakab Laura Szófia (29., 52., 58., 70.), Szöllősi Lora Lotti (55.)

A vasárnapi idegenbeli siker után szerdán egy elmaradt meccsen a Soroksár volt az ellenfél hazai pályán. Ezen a találkozón is hatgólos különbséggel nyertek a mieink!  

Szabó Erika vezetőedző értékelése: – November 15-én egy elmaradt mérkőzés került lejátszásra a Soroksár SC ellen. Az előzőnél keményebb, kiélezettebb mérkőzésre számítottunk kiindulva abból a tényből, hogy a soroksáriak mérkőzéseik zömében lehozzák az NB I-ben játszó játékosaikat is. Ellenünk csak kettő játékost játszattak le, de ők a meccset és eredményét nem tudták befolyásolni. A szélső hátvédeink, Györe Petra és Tóth Szonja tanári módon semlegesítette a két játékost. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a mieink az igen nehéz talajon, úgy vélem, hogy csak ennek köszönhetően kapott csak hat gólt ellenfelünk.

Mercedes KLC – Soroksár SC 6–0 (3–0)

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport, 5. fordulóból elmaradt meccs
Budapest, Goldball Sporttelep
2023. november 15.

A KLC összeállítása: Illés (Tóth K. 63.), Szaszkó T., Jakab Sz., Bertalan, Csenki (Zsoldos 46.), Kis (Váczi 88.), Tóth Sz., Horváth, Györe (Szabó H. 85.), Szöllősi (Jakab V. 88.), Tóth R.

Gólszerzők: Szöllősi Lora Lotti (4., 39.), Kis Lili Anna (36.), Bertalan Lili Laura (53.), Jakab Laura Szófia (73.), Zsoldos Zsófi (74.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu