Szomszédvári rangadót nyert meg idegenben az U17

Elhoztuk Ceglédről a három pontot

Az U17-es regionális kiemelt bajnokság 22. fordulójában Ceglédre látogattunk. Voltak hiányzóink, de a tabellára tekintve joggal bizakodtunk abban, hogy így is meglesz a győzelem. Pap Szabolcs együttese ennek megfelelően dominált, és főleg a második játékrészben nyújtott teljesítményének köszönhetően megérdemelten győzött.

A csapat ezzel bebetonozta helyét a 14 csapatos bajnokság előkelő, 5. helyén, hiszen jelenleg 6 pontra van a 4. Szolnoktól, de 6 ponttal megelőzi a 6. Gödöllőtől.  

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – Nem a legjobb előjelekkel készültünk a ceglédi mérkőzésre, sérülések, eltiltás, betegség miatt 4-5 játékos hiányzott a csapatból, ennek ellenére a 3 pontért utaztunk ellenfelünkhöz. A mérkőzés elején próbáltunk kezdeményezni és sikerült is vezetést szerezni, ami megnyugtatta a csapatot. Sajnos túlságosan is, nem sikerült felpörgetni a játékunkat arra a szintre, mint amilyen szintem a REAC ellen játszottunk. A félidő közepén ez meg is bosszulta magát és egy labdaszerzés után ellenfelünk első lövéséből kiegyenlített. A szünetben arról beszéltünk, hogy ha tudjuk emelni a játékunk sebességét és élesebbek tudunk lenni akkor meg kell lennie a meccsnek. Sikerült is kicsit gyorsítani a játékot és egy ilyen szituáció után megszerezni a vezetést. Az utolsó 10 percben egy szöglet után le is zártuk a mérkőzést. Úgy gondolom, megérdemelten győztük le a ceglédi csapatot, több helyzetet alakítottunk ki és főleg a második félidőben már kicsit dinamikusabban is játszottunk, mint a hazai csapat. Gratulálok a srácoknak, megyünk tovább, próbálunk minél több pontot begyűjteni a bajnokság utolsó szakaszában.

Ceglédi VSE – Mercedes KLC 1–3 (1–1)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 22. forduló
Cegléd
2024. április 27.

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz, Csikós, Pusztai, Kis – Losonczi, Ozsváth (Tóthalmi 78.), Doktor – Nagy G. (Diószegi 70.), Nagy D. (Asztalos 60.), Marton (Zoboki 46.).

Gólszerzők: Omaghe Noel Dominik (27.), ill. Nagy Gábor (4.), Doktor Ádám (60.), Kis Ernő (86.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu