Változás a felnőtt csapat programjában

Vasárnapi hazai helyett szombati idegenbeli meccs jön

Tovább folytatódik felnőtt csapatunk felkészülési mérkőzéseinek sora, azonban a programban változás történt. Eredetileg Márton Pál fiai hazai pályán vasárnap a Monorral játszottak volna, azonban ellenfelünk jelezte, hogy nem tudja vállalni a találkozót.

Az élet úgy hozta, hogy idei első edzőpartnerünk, az Újpest U19 is ellenfél nélkül maradt most hétvégére, így a lila-fehérek meghívására szombaton 12 órakor a fővárosban lépünk pályára. A két csapat január utolsó napján Kecskeméten is összecsapott egymással, akkor a mieink négy kapufát is lőttek, míg az újpestiek pontosabban célozva végül 4–0-ra nyertek. Akkor vezetőedzőnk, Márton Pál elmondta, a kiemelt bajnokságban szereplő ellenfél ellen is helyt tudott állni megfiatalított csapatunk. A meccs elején azonban jobb ritmusban játszottak Véber György tanítványai, korai gólokkal húztak el, de a kezdeti rossz periódus után a játékkal elégedett volt. Bízunk benne, hogy szombaton, az úgynevezett visszavágón is jó teljesítményre leszünk képesek.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Örülök, hogy nem maradunk hétvégén edzőmeccs nélkül, a monoriak lemondása után az Újpest U19 meghívott bennünket egy visszavágóra, így ismét összecsaphatunk a lila-fehérekkel. Az első mérkőzésen is láthattuk, hogy mennyire jól összerakott, tehetséges csapata van az újpestieknek, akik nagy dinamikával, nagyon jó ritmusban futballoznak. Kíváncsi leszek, hogy két hét elteltével az előző edzőmeccshez képest most mennyire tudjuk majd megközelíteni ezt a ritmust. Habár elsőre a január 31-i meccsel is elégedettek lehettünk, most meg szeretnénk nézni, hogy tudunk-e még jobban játszani. 

Újpest U19 – Kecskeméti LC

Felkészülési mérkőzés, Budapest
2024. február 10., szombat, 12:00   

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu