Az első forduló után vezeti a veterán bajnokságot a Kecskemét – KÉPEKKEL

4 meccs, 3 győzelem

Augusztus utolsó napján rendezték meg a Dél-Alföldi Régió Kispályás Veterán labdarúgó-bajnokság első fordulóját Békéscsabán. A kecskeméti veteránok négy mérkőzést játszottak, ebből hármat is megnyertek. A szegedieket, a Dévaványát és az SZVSE csapatát legyőzték, míg a házigazda Békéscsaba ellen alulmaradtak.

Eredmények:

Szegedi Veteránok – Kecskemét 0–1 (gólszerző: Markó)
Dévaványa – Kecskemét 1–3 (gsz.: Pataki, ill. Ábel László (2), Markó)
Kecskemét – SZVSE 1–0 (gsz.: Marsa)
Békéscsaba – Kecskemét 3–0 (gsz.: Kovács J. (2), Brlás)

A tabellát egy kör után a Kecskemét 9 ponttal vezeti. A Szegednek is 9 pontja van, viszont az egymás elleni eredmény a hírös városiak számára kedvezőbb. A Békéscsaba 7, az SZVSE 4 ponttal áll, míg a Dévaványa még nem szerzett pontot.

A következő állomás szeptember 15-én az országos döntő lesz!

Karakas Ferenc értékelése: – Sikeresen befejeztük az előző bajnoki évet, aminek eredményeként szeptember 15-én Pécsett játszhatunk az országos döntőben! A hétvégén viszont már a bajnokság első fordulójára is sor került Békéscsabán, ahol a csapat tagjai ismét kitettek magukért. Mi több, műfüves pályán volt a torna, ahol kíméletlen, 40-45 fokos meleg volt. A csapat minden tagja nagyon fegyelmezetten, koncentráltan játszott, egymást segítve érték el ismét a sikert. Ezek a jó eredmények annak köszönhetők, hogy gyerekkoruk óta ismerik egymást, a rendszeres találkozás és a sok közös játék szüleménye. Ami pedig a legfontosabb, az a futball iránti imádat és alázat. Szeretnénk sikeresen szerepelni és ismét eljutni az országos döntőbe, nem akarunk letérni erről a jó útról!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu