Díjak, jubileumok, ünnepi műsor – ilyen volt az évzárónk

Játékosokat és edzőket is díjaztunk

Kedden klubunk megtartotta évzáró ünnepségét. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában a fiatal focisták szülőikkel és edzőikkel meghitt légkörben, nagyszerű hangulatban búcsúztatták a 2023-as évet.   

Az eseményen tiszteletét tette Losonczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun vármegyei igazgatója, valamint természetesen vezetőink is jelen voltak. Először egyesületünk elnöke, S. Juhász Attila mondott köszöntő beszédet, majd szakmai vezetőnk, Parti Gyula értékelte a mögöttünk hagyott időszakot.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a díjazás, elismerések átadása nem maradhatott el. A Csapat Egyénisége díjakkal kezdődött a sor. A díjazottak kiválasztásánál nem a szakmai szempontokat vették figyelembe, hanem arra kérték az edzőket, hogy válasszák ki csapatuk legmeghatározóbb egyéniségét. Azt a játékost, akit az őszi szezonban a csapat motorjának tartottak, személyiségével, pozitív hozzáállásával, szervező készségével a leginkább hozzátett a jó csapatszellem, csapategység kialakításához.

A Csapat Egyénisége díjban részesült:

·       Madarász Zétény (U7)

·       Fekete Zsófi Edit (U8)

·       Vecsei Balázs (U9)

·       Dániel Petra (Leány U10)

·       Szivák Richárd Zsolt (U10/A)

·       Marsa Bence (U10/B)

·       Gál János (U11/A)

·       Róna Bence (U11/B)

·       Gonda Leila (Leány U12)

·       Bernard Máté (U12)

·       Csikai Vendel Bendegúz (U13)

·       Gál Emília (Leány U14)

·       Marton Marcell (14)

·       Szabó Márton Kristóf (U15)

·       Döme Nóra (Leány U16)

·       Rácz Kristóf (U16)

·       Horváth Zsombor (U16/B)

·       Doktor Ádám (U17)

·       Kis Lili Anna (Leány U19)

·       Banó Milán (U19)

·       dr. Túri Zsófia (Női felnőtt)

·       Varga Mihály (Megye I., felnőtt)

Ezt követően a Jövő Reménysége díjak átadására került sor. Ezt a díjat azok az utánpótlás korú játékosok kapják, akik rendszeresen feljátszanak a női, illetve férfi felnőtt csapatainkba és játékukkal, személyiségükkel, kitartásukkal, küzdőszellemükkel nagyban hozzájárulnak az utánpótlás és a felnőtt csapat eredményes szerepléshez is.

A Jövő Reménysége díjban részesült:

·       Jakab Laura Szófia (Női felnőtt)

·       Kele Álmos (Megye I., felnőtt)

A díjátadás sora ezzel még nem ért véget, ugyanis klubunk kötelékében többen is vannak, akik idén töltötték be nálunk 10 éves jubileumi évfordulójukat. Bodnár István Aurélt, Erdei Sándort, Márton Pált, Nagy Lajost, Pap Szabolcsot és Péntek Józsefet köszönthettük, akiknek ezúton is köszönjük áldozatos munkájukat! A nekik járó üvegtrófeákat két alapítótagunk, Losonczy László és Karakas Ferenc, valamint egyesületünk elnöke, S. Juhász Attila adta át.

Ünnepi műsorunk fináléjaként megtekinthettük a mikromágia világbajnoki bronzérmes bűvészét, Galambos Fecót. A Magyar Köztársaság bronz érdemkeresztjével kitüntetett bűvész 1997-ben két kategóriában, 1998-ban három kategóriában is az Év Mágusa díj nyertese lett, fellépéseivel bejárta a világot és a különböző nemzetközi versenyeken elért helyezéseivel (Las Vegasban második, Stockholmban, Mariborban és Londonban többször első lett) öregbítette a magyar bűvészek hírnevét. Előadása osztatlan sikert aratott, kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csalt az arcukra.

A karácsonyi ünnepség természetesen ajándékosztással zárult, hiszen nincs karácsony meglepetés nélkül.

Klubunk nevében ezúton kívánunk minden szülőnek, játékosnak és edzőnek, valamint családjaiknak áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu