Keddtől újra pattoghat a labda

Május 12-től elindulnak az edzések. 

A május 4-től életbelépett könnyítő intézkedésekkel összhangban, május 5-én a Városi Operatív Törzs is döntéseket hozott. Az operatív törzs javasolja, hogy a köznevelési intézmények sportlétesítményei továbbra is maradjanak zárva, az utánpótlás sportolók edzései az önkormányzati sportlétesítményekben viszont megtarthatók.

Egyesületünk vezetése a sportlétesítményt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. vezetésétől kapott tájékoztatás alapján úgy döntött, hogy május 12-től elindítja az edzéseket. Ezek rendjéről a május 11-én tartandó edzői értekezleten tájékoztatjuk kollégáinkat, melyet követően honlapunkon és a facebook oldalunkon is széleskörű tájékoztatást adunk a szülők és sportolóink számára.

Természetesen kollégáink és sportolóink egészségének védelme érdekében új szabályokat szükséges bevezetnünk, melyek kollégáinkat, sportolóinkat és a szülőket egyaránt érintik.

1.Az edzések zártkapusak, a Széktói Stadion területére csak az egyesület dolgozói és sportolói léphetnek be. Belépésre kizárólag a főépületen keresztül van lehetőség. 

2. Kérjük sportolóinkat, hogy az edzésekre a kezdés előtt 15 perccel edző felszerelésben érkezzenek, saját kulacsot/ásványvizet mindenki hozzon magával.

3.  Az öltözők használatára egyenlőre nincs lehetőség, sportolóink csak a mellékhelységek használatának ideje alatt tartózkodhatnak az öltözőkben.

4.  Továbbra is mellőzzük a kézfogást.

5.  Ügyeljünk a szabályok betartására, mely mindannyiunk közös érdeke.

6.  Az edzéseken való részvétel önkéntes, melynek feltétele a szülő, 18 év felett a sportoló által aláírt nyilatkozat. A nyilatkozat hétfőn felkerül honlapunkra.

Várunk Benneteket!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu