Megőrizte kiemelt női képzési központi státuszát egyesületünk

Továbbra is fontos szerep hárul ránk.

A KLC-KTE SI utánpótlás nevelő munkája során, évről évre egyre meghatározóbbá válik a leány labdarúgás szervezése és fejlesztése is. Egyesületünk ezen a fronton újabb fontos lépést tett meg, hiszen ismét sikeresen pályáztunk a női képzési központi státuszra.

Egyesületünk 2017-ben pályázott először, és azóta folyamatosan kiemelt szerepet tölt be a női labdarúgásban Kiemelt Képzési Központként. Az MLSZ idén négy Elit Központot jelölt ki – Astra, PMFC, Szent Mihály, Hatvan – míg alattuk további tíz KKK, a KLC mellett a Kelen, a Pápa, a Budaörs, a Nyíregyháza, a DEAC, a Kaposvár, a Tatabánya, a Szolnok és a Sopron végez majd kiemelt munkát a sikeres auditot követően.

Egyesületünk másodjára indított nyáron megyei felnőtt csapatot, mely a korosztályos együttesekből érkező lányok számára biztosít versenyzési lehetőséget, a cél idővel az NBII-es szereplés. Utánpótlás szinten jelenleg U19, U16, U14, U15 korosztályban bajnokságban szerepelnek csapataink, de szervezett keretek között az U11-U13, U7-U10 korosztályok számára is tartunk edzéseket, iskolai és óvodai szinten is. 

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk a jelentkezes@kecskemetilc.hu email címen. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu