Megújult egyesületünk honlapja

A héten hosszú évek után ráncfelvarráson esett át egyesületünk hivatalos honlapja, de tulajdonképpen ennél többről is van aszó, hiszen teljesen megújult az oldal. Az idő és technológiai fejlődés indokolta már, hogy egy új honlapban gondolkodjunk, mely a kor követelményeinek megfelelően könnyen kezelhető, reszponzív, megjelenésében esztétikus, illetve az asztali számítógépek mellett immáron telefonról is könnyen böngészhető.

Az oldal új szolgáltatóhoz is került, teljesen a nulláról indul, ugyanakkor a hírarchívum egy része továbbra is elérhető a hírek fület lenyitva. Mivel 27 éves története során egyesületünk is több változáson ment át, igyekeztünk a hírkategóriákat is ehhez mérten frissíteni. Ahogy egyre több cikk kerül fel oldalunkra, ez jól elkülöníthetően meg is jelenik majd, hiszen külön kezeljük a leány és a férfi szakágat, azon belül is az utánpótlás és a felnőtt futballt.

Előfordulhatnak az átállás miatt még apró hibák, melyeket igyekszünk minél gyorsabban javítani, de bízunk benne, hogy új honlapunk elnyeri drukkereink tetszését, illetve sok szép sikerről számolhatunk be majd rajta a jövőben!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu