Változás történt a KLC kommunikációs posztján

Április 1-től Vizi Zalán látja el a Kecskeméti Labdarúgó Club kommunikációs feladatait.

Ezt a feladatot eddig Nyitray András töltötte be, aki hosszú évek óta dolgozott velünk, részese volt a Kecskeméti TE korábbi sikereinek, a Kecskeméti LC folyamatos fejlődésének. A Kecskeméti TE tavalyi NB-I-be feljutását követően András feladatai a profi fociban megnövekedtek, ezért döntöttünk a váltás mellett.

– Szeretném megköszönni Andrásnak azt, hogy az elmúlt években együtt dolgozhattunk, a klub számos jelentős pillanatát együtt élhettük át. Sok sikert kívánunk Andrásnak a feladataihoz! – nyilatkozta a változás kapcsán S. Juhász Attila, a KLC elnöke.

– Szép és emlékezetes pillanatok részese lehettem az utóbbi közel nyolc évben a KLC kötelékében, amire mindig jó szívvel fogok visszagondolni. A klubnak és Zalánnak is sok sikert kívánok! – mondta Nyitray András. 

A jövőben tehát ezt a posztot a labdarúgásban és a médiában szintén jártas Vizi Zalán tölti be. A 23 éves újságíró számára a KLC nem ismeretlen terep, ugyanis öt éves korában klubunknál kezdett el futballozni. Jelenlegi megye I-es felnőtt csapatunk keretéből csapattársa volt Balázs Emil, Erdélyi Gábor, Kőrös József és Major Dávid is. Zalán munkájához sok sikert kívánunk! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu