A Bácsalmást kellene legyőzni szombaton

Újabb hazai meccs. 

Megye I-es csapatunk szombaton ismét hazai pályán lesz érdekelt a bajnokság 8. fordulójában, ellenfelünk a Bácsalmási PVSE lesz 15 órás kezdéssel a Műkertvárosi Sportcentrumban. 

Az utóbbi három fellépésén veretlen Bácsalmás legutóbb a Lajosmizsével játszott 1-1-es döntetlent, mely után a 8. helyet foglalja el ellenfelünk a tabellán. Nagy Lajos együttese közel járt a győzelemhez múlt héten a Kalocsa ellen, de a sok kimaradt helyzet megbosszulta magát, így szintén 1-1 lett a végeredménye a találkozónak. A lehetőség most mindkét csapat előtt adott a javításra. 

Nagy Lajos, a Kecskeméti LC edzője: – Túlságosan sok újdonsággal nem tudok szolgálni az előző héthez képest, tudom, hogy rendre a helyzetkihasználásunkra panaszkodom, és sajnos az előző fordulóban, a Kalocsa elleni meccsen is beigazolódott a félelmem, ugyanis amiatt veszítettünk két pontot, hogy a kapu előtt ezúttal sem voltunk elég határozottak. Annyiban mindenképpen előre léptünk a tavalyi évhez képest, hogy az előre játékunk jóval produktívabb, több helyzetet dolgozunk ki, mint korábban, csak valahogy az i-re a pontot nem tudjuk föltenni. A ma délutáni összecsapás egy jottányival sem lesz könnyebb, mint a Kalocsa elleni meccs volt. A Bácsalmással rendre nagyon kemény, szoros csatákat szoktunk vívni, az idén is egy rendkívül stabil csapat az Almás, így aztán a mentalitásukat ismerve nem lesz ez másként ezúttal sem. Ugyanakkor az, hogy hazai pályán vagyunk, arra predesztinál minket, hogy csakis a három pont megszerzése lehet a reális célunk. Azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön. Ehhez várjuk a szurkolóink segítségét, ezúttal is a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu