A hajrában fordított a Harta

Fájó vereség.

Megye I-es csapatunk hétvégén a Hartától szenvedett vereséget, noha a hajráig vezetett fiatal együttesünk.

Kecskeméti LC–Harta SE 1–2 (1–0)

Kecskemét, vezette: Baranyai Dávid (Berger Tibor, Herczeg Róbert)

Kecskemét: Kormos – Balázs, Récsei, Tóth A. (Ludvigh 88.) Varga M. (Kele 80.), Major (Kovács D. 80.), Kurucz, Kőrös, Bessenyei, Terbe, Schneider. Vezetőedző: Márton Pál.

Harta: Ámann (Hauschen 60.) – Danó, Makó, Fekete T., Csehi, Grecu, Ivacs, Mihály, Vizi, Dunai, Máthé. Technikai vezető: Sümegi József.

Gól: Bessenyei a 31., illetve Terbe (öngól a 83.), Csehi a 85. percben.

Sárga lap: Major 66., illetve Vizi 73. perc.

Márton Pál: – Az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztok a játékosok, az előző mérkőzések is az bizonyították, jó úton járunk. Ezért magabiztosan, de nem elbizakodva vártuk az ellenfelünket, annak ellenére, hogy az idén még veretlenek. Az első öt perc után kezünkbe vettük a mérkőzés irányítását, mentálisan, futó minőségben és mennyiségben, mérkőzéshelyzet megoldásban. Az történt a pályán, amit szerettünk volna, meg is szereztük a vezetést. A folytatásban is uraltuk a meccset, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a 83. és 85. perc között jött egy öngól és két egyéni hiba, így a három pont ellenfelünk ölébe hullott. Hogy ez hogyan történhetett, azt senki sem tudja, csak a futball. Azt viszont megjegyezném, hogy soha semmilyen szituáció nem hatalmazza fel egy csapat vezetőjét, hogy az ellenfél játékosát tettlegesen inzultálja, ez a jelent nem volt méltó a két csapat egyébként sportszerű küzdelméhez.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu