A Jánoshalmát fogadjuk

Jön a 2. forduló.

A Kecskeméti LC megye I-es csapata a bajnokság 2. fordulójában a Jánoshalmát fogadja a Széktói Stadion 2-es műfüves pályáján szombaton 16:30-kor, mindkét csapat egy vereség után szeretne javítani.

Nagy Lajos együttese Tiszakécskén kapott ki 1-0-ra úgy, hogy büntetőt is hibázott, míg az átalakulóban lévő Jánoshalma hasonló arányban kapott ki otthon az Akasztótól. A javítás lehetősége most mindkét fél előtt adott, de természetesen a hazai csapat szeretné itthon tartani a pontokat.

– Nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, a pontszerzés alapvetően benne lett volna abban a meccsben. A Jánoshalma elleni mérkőzéssel kell most már foglalkozni, melyen teljes létszámmal ki tudunk állni majd. Tudjuk, hogy ellenfelünk átalakulóban van, reményeink szerint még nem teljesen állt össze a csapatjátékuk, hiszen egy bajnokesélyesről van szó alapvetően. Mi szeretnénk itthon tartani a pontokat, ehhez jó hozzáállást várok a csapattól. Továbbra is hadilábon állunk a góllövéssel, a helyzetek megvannak, de határozottabbnak kell lennünk az ellenfél kapuja előtt – mondta Nagy Lajos, a KLC vezetőedzője.

A mérkőzést a Széktói Stadion 2-es műfüves pályáján rendezik meg, melyhez ezúttal belépni kizárólag a 4-es, hosszanti parkoló felőli kapun lehet majd 16:15-től. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek idén is a megye I-es meccsekre, 70 év felett és 14 év alatt ingyenes. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu