A KHTK-t fogadjuk ezúttal

A kesport.hu élőben közvetít.

Újabb halasztott fordulóval folytatódik a megye I-es bajnokság, az ősszel elmaradt meccsek sorát a KHTK elleni találkozó pótlásával folytatjuk. A pályaválasztói jog felcserélése után megint hazai környezetben lép pályára csapatunk vasárnap 14:00-kor.

A KHTK a megye I-es bajnokságban a közelmúlt egyik legeredményesebb klubjának számít, hiszen évekig sorra szállították a bajnoki címeket, legutóbb 2019-ben nyerték meg. Ebben a bajnokságban kicsit beragadt ellenfelünk, illetve a Kiskőrös és a Kalocsa is nagyon begyújtotta a rakétákat, ezzel együtt mindig számolni kell velük, most is tele vannak magasabb osztályú rutinnal rendelkező játékosokkal. Nem mellesleg, a csapatot idén megint az a Némedi Norbert irányítja, aki a legnagyobb sikerek egyik kovácsa volt.

Mindkét csapat jól kezdte a szezont, a KLC jó játékkal tartott itthon egy pontot a bajnoki címre is esélyes Kalocsával szemben, ami kis szerencsével akár három is lehetett volna. A KHTK megizzadt az Akasztó ellen, ám egy hajrában értékesített büntetővel végül 3-2-re nyerni tudtak. Nagy Lajos csapata a Kalocsa elleni játékkal abszolút esélyes lehet ezúttal is a pontra, illetve pontokra, ehhez a kapu előtt azonban jobban kell koncentrálni a befejezéseknél.

A találkozót a Széktói Stadion 2-es műfüves pályáján rendezik, most is zárt kapuk mögött. A mérkőzést a kesport.hu élőben közvetíti 14:00-tól ezen a linken!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu