A Kiskunfélegyháza ellen jön a főpróba

Az utolsó edzőmeccsünk szerdán lesz

Bálint-napi edzőmérkőzéssel zárja az előkészületi összecsapások során a vármegyei élvonalban szereplő felnőtt csapatunk. Márton Pál tanítványai szerdán a Kiskunfélegyházával játszanak hazai pályán. A találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik, a meccset bárki megtekintheti.

Kiváló értékmérő lesz ez az összecsapás a mieink számára. A cél, hogy a lehető legjobb kerettel egy főpróbát tartsunk, hangolódva a szűk két hét múlva esedékes bajnoki rajtra – február 24-én hazai pályán a dobogós Soltvadkertet fogadjuk a tavaszi nyitófordulóban.

A Kiskunfélegyháza a telet a 6. helyen töltötte a tabellán, 4 ponttal többet szerezve a mi csapatunknál. A két együttes nem is olyan régen, november 18-án is összecsapott egymással, akkor idehaza 2–1-re kikaptunk.

Ami a felkészülési időszakunkat illeti, játszottunk már edzőmeccset csoportriválisunkkal, a Jánoshalma ellen hazai környezetben 1–1-re végeztünk. Emellett kétszer játszottunk az Újpest U19-cel, Kecskeméten 4–0-ra kikaptunk, idegenben 5–2-re győztünk, míg a kettő között az Örkényt is felülmúltuk 2–1-re. Szerdán meglátjuk, hogy a Félegyháza ellen mire leszünk képesek, egy biztos, a srácok nagyon kemény időszakon vannak túl, sokat edzettek és azon lesznek, hogy ez az edzőmeccs is jól szolgálja a bajnoki rajtra való felkészülést.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Az utolsó előkészületi mérkőzésünket egy kiváló ellenféllel, a Kiskunfélegyházával fogjuk lejátszani szerdán. Ezzel belépünk a felkészülésünk utolsó szakaszába, ezután már minden erőnkkel a bajnoki rajtra összpontosítunk. Legutóbb nem tudtunk teljes kerettel kiállni betegségek miatt. Remélem, hogy több játékosunk is meggyógyul, mert az a célunk, hogy ezen a mérkőzésen a lehető legjobb csapatunkkal álljunk ki. Mindenképpen szeretnénk főpróbát tartani, hogy tisztább képet kapjunk arról, hogy a bajnokságban mit és kikkel szeretnénk a pályán megvalósítani. Direkt egy jó csapatot, vármegyei szinten is magasan jegyzett ellenfelet választottunk ellenfélnek, remek értékmérő lesz ez számunkra. Ha külső tényezők ezt nem hátráltatják, akkor – csak úgy, mint korábbi edzőmeccseinken – szeretnénk, ha bemutatkozna olyan fiatal játékos, aki korábban még nem játszott felnőttek között.

Kecskeméti LC – Kiskunfélegyháza

Felkészülési mérkőzés
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves
2024. február 14., szerda, 18:30

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu