Akasztón nyert csapatunk

Idegenben nyertünk. 

Vasárnap Akasztón lépett pályára megye I-es csapatunk, ahol végig jó játékkal sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot. 

A helyzeteket tekintve is rögtön magához ragadta a kezdeményezés jogát csapatunk, ám gólt sokáig nem láthattak a nézők. Végül a 39. percben tört meg a jég, amikor remek támadás végén a házi gólkirály, Bozsik Máté volt eredményes, ez a gól elég is volt ahhoz, hogy előnnyel vonulhassunk a szünetre. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A második félidőben hasonlóan kezdeményező játékkal sikerült növelni az előnyt, ezúttal Szedmák révén, majd a 71. percben Gaál Márk pontot tett a fontos kérdések végére. Kovács révén a hajrában ugyan szépített az Akasztó, de a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. 

Akasztó - KLC 1-3 (0-1)

Megye I. 12. forduló 

Akasztó: Németh Zs. – Bányai (Kovács J. 70.), Tratter (Vincze D. 50.), Font (Szabó Sz. 50.), Bánszki, Juhász T., Németh T. (Kerekes 46.), Szabó Zs., Dobosi, Márki, Csoba (Vincze S. 79.). 

KLC: Berta – Csordás, Sutus-Juhász, Stein, Varga M. (Kovács D. 85.), Szedmák (Gonda 87.), Szűcs D., Kőrös, Bozsik (Tóth K. 80.), Maczelka (Győri 84.), Gaál M. 

Gólszerzők: Kovács J. (88.), ill. Bozsik (39.) Szedmák (48.), Gaál (71.)

Nagy Lajos (KLC): Nagyon taktikus mérkőzést játszottunk Akasztón, mind a két együttes felkészült a másikból. Próbáltuk kivenni az ellenfélből a meghatározó játékosokat, a hazaiak is így akarták, de úgy gondolom, nekünk sikerült ez jobban. Nemcsak azért, mert több gólt tudtunk elérni, hanem azért is, mert több helyzetet dolgoztunk ki, illetve remekül védekeztünk, rendre jól zártunk vissza, így az Akasztó nagyon nehezen tudott a kapunk elé kerülni. Gratulálok a saját csapatomnak és az Akasztónak további sok sikert kívánok!   

 

Szerző: Nyitray András (fotó: vira.hu)