Az utolsó percben vertük a Kunbaját

Siker az újonc ellen. 

Megye I-es csapatunk hétvégén az újonc Kunbaját fogadta hazai környezetben, és Bozsik Máté duplájával végül a hosszabbításban sikerült megnyernünk a találkozót.

Kecskeméti LC–Kunbajai SE 2–1 (0–1)

Kecskemét, 70 néző, vezette: Allaga Iván (Molnár Alex, Ljakic Zorán)

Kecskemét: Kormos – Récsei, Szabó V., Tóth A. (Nagy L. 46.), Varga M. (Terbe 76.), Patvaros, Bozsik, Kőrös, Gáspár, Bessenyei, Ónodi. Edző: Nagy Lajos.

Kunbaja: Durdevac – Ivkovic (Kujundzic 80.), Zigic, Ikrás, Kokljevci, Sicar, Momcilov, Panic, Borenovic (Milovanovic 92.), Sojic, Plvasic. Technikai vezető: Varga Zoltán.

Gól: Bozsik (70., 91.), ill. Sicar (27.)

Nagy Lajos: – Nagyon örülök a győzelemnek, különösen így, hogy hátrányból sikerült fordítanunk. Az ellenfelünk talán egyszer rúgott kapura, abból gólt is szereztek. A második félidőre átszerveztem a csapatomat, a módosításra jól reagáltak a játékosaim. Akkor már egy kapuztunk, erőnlét tekintetében véleményem szerint fölülmúltuk az ellenfelünket. Kidolgoztunk több nagy lehetőséget is, de csak a legvégén sikerült a győztes gólt bevinni. Ugyanakkor igazságtalan lett volna, ha nem nyerjük meg ezt a meccset. A csapat hozzáállása kitűnő volt, a múlt heti vereséget most kijavítottuk. Ebben nem kis szerepe volt Bozsik Máténak, aki ezúttal is extra teljesítményt nyújtott. Nyílt játékot várok a jövő héten is a csapatomtól, megpróbáljuk majd megnehezíteni a jövő héten az ellenfél, a Kiskunfélegyháza dolgát. Az tesz bizakodóvá, hogy rég láttam ilyet, hogy ekkora elszántsággal, ekkora akarással küzdöttek volna a srácok a győzelemért.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu