Azonnal betalált és tovább is ment a Bugyi

Kiestünk a kupából. 

Megye I-es férfi csapatunk a MOL Magyar Kupa 1. fordulójában a Bugyi-OBO SE vendégeként lépett pályára, és egy korai gól egyben a búcsút is jelentette számunkra. 

Bugyi-OBO SE–Kecskeméti LC 1–0 (1–0) 

MOL Magyar Kupa, 1. forduló 

Bugyi: Lengyel – Mucsi (Kóbor 64.), Vertetics, Czili B. (Pekker 82.), Szmola, Turcsán (Riesz 64.), Róhfeld (Horák 46.), Erdős (Somogyi 64.), Gáspár, Czili D., Svet. 

KLC: Kormos – Szabó V., Balázs (Tóth A. 61.), S. Juhász (Fekete M. 75.), Varga M. (Varga S. 75.), Patvaros, Bozsik, Kőrös, Gáspár, Bessenyei, Récsei (Figura 68.).

Gólszerző: Szmola (1.) 

Sárga lap: Szmola (41.) ill. Bessenyei (52.), S. Juhász (57.), Gáspár (73.) 

Nagy Lajos: – Sajnálom a kiesésünket, mivel két azonos képességű csapat találkozott véleményem szerint. Agilis és fiatal ellenfelünkkel felvettük a versenyt, de már az első percben betaláltak, amire csak kapufával tudtunk válaszolni. A második félidőben egyenrangú partnerek voltunk, de hiába adódtak helyzeteink, ezeket nem lőttük be, így reális az eredmény. A hozzáállás rendben volt, de érződik még, hogy a nyári szabadságok és nyaralások miatt még nem vagyunk készen. A játékunk biztató, de gól nélkül nehéz idegenben továbbjutni. Most már a bajnokságra kell előre tekintenünk és készülnünk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu