Bozsik dupla döntött Kalocsán

Értékes skalpot gyűjtöttek be Nagy Lajosék.

A Kecskeméti LC megye I-es felnőtt csapata vasárnap a Kalocsai FC vendége volt a bajnokságban. Papíron egyértelműen a második helyen álló hazaiak számítottak esélyesnek, ám Bozsik Máté duplájával meg tudtuk lepni őket.

Bozsik Máté volt a meccs hőse

Ahogy az várható volt, a hazaiak nagy nyomás alá igyekeztek helyezni minket, ami helyzetekben is megmutatkozott, azonban Erdélyi Gábor jól állta a sarat a kapuban. Az idő előre haladtával egyre idegesebbek lettek a hazaiak, ami hibákban is megmutatkozott, így nem jött a kalocsai gól. A 71. percben aztán Bozsik állt oda egy szabadrúgáshoz, ami utat is talált a kapuba, majd a hajrában ziccerben sem hibázott.

Kalocsai FC – Kecskeméti LC 0-2 (0-0)

Megye I. 17. forduló

Kalocsa: Pámer – Zorván (Pandúr 54.), Matos, Dostyicza, Follárdt, Farkas (Mátyás 30.), Vuits A., Szabó (Farkas 73.), Nasz, Lakatos-Lengyel (Kovács 84.), Tóth.

KLC: Erdélyi – Bogár, Zsoldos, Kőrös – S. Juhász, Csordás, Major (Szedmák 69.), Stein – Szűcs, Bozsik (Tóth 90.), Nemesvári (Faragó 92.).

Gól: Bozsik (71., 83.)

Nagy Lajos (KLC): Nagyon örülünk a győzelemnek, hiszen ez egy hatalmas bravúr. Az történt, amire előzetesen számítottunk, taktikailag nagy csatát hozott a meccs. Mi kivárásra játszottunk, számítottunk rá, hogyha ellenfelünk nem tud gólt lőni, akkor türelmetlenné válhat, megnyílhatnak nagy területek, amiket kihasználhatunk. Ez be is jött. Minden játékos remekül teljesített, kihoztuk magunkból a maximumot, kiemelném Erdélyi Gabit, aki nagyon fontos védéseket mutatott be. Ez egy kis részsiker számunkra, viszont annál fontosabb, hogy önbizalmat kapjunk a folytatásra. Szeretnénk a Harta ellen is sikeresek lenni hétvégén!

A KLC szombaton 14:30-kor a Hartát fogadja a következő fordulóban.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu