Büntetőből sem ment, nem született gól az első hazai meccsen

A Kecelt fogadtuk.

Megye I-es csapatunk első hazai meccsén a Kecelt fogadta a Széktói Stadion műfüves pályáján. Bár a helyzetek adottak voltak ahhoz, hogy visszavágjunk a kupában elszenvedett vereségért, sajnos semmit sem tudtunk gólra váltani.

Küzdelmet és helyzeteket hozott csak a Kecel elleni bajnoki, gólt nem

Borzasztó jelenettel indult a mérkőzés, ugyanis Gaál válla kiugrott egy szerencsétlen esést követően, mentőnek kellett elszállítania, de szerencsére felkötött kézzel a második félidőben visszatért a nézőtérre. A helyére beálló Bozsik könnyen előnyhöz juttathatott volna minket a hatalmas hazai mezőnyfölényt hozó meccsen, de Gerner védeni tudott, majd a szünet előtt Major sem tudott túljárni az eszén. A második félidőt rögtön góllal kezdhettük volna, a Major buktatásáért megítélt büntetőt Patvaros vállalta el, de Gerner ezt is hárította. Az utolsó húsz percben eljutottunk még egy lesgólig Bozsik révén, illetve Vargának is volt egy ígéretes lövése, de a másik kapu előtt azért a frissen bemutatkozó Bertának is akadt dolga, gól azonban nem született a lefújásig.

KLC – Kecel 0-0 (0-0)

Megye I. 3. forduló

KLC: Berta – S. Juhász, Patvaros, Kőrös, Balázs – Csordás, Szűcs – Tóth (Maczelka 65.), Major (Győri 79.), Varga – Gaál (Bozsik 9.).

Kecel: Gerner – Torma, Patai B., Nna Nna, László, Bajnok (Varga S. 46.), Sibalin, Brindza (Doszpod 53.), Sendula J., Csáki, Herczeg P.

Nagy Lajos (KLC): Sajnos megint egy agyon nyert mérkőzést buktunk el. Nagyon sajnálom, mert még tizenegyest is hibáztunk, és két olyan ziccerünk is volt, amikor csak a kapussal álltunk szemben, de ezt is megúszta az ellenfelünk. A csapatom mindent megtett annak érdekében, hogy nyerjünk, de nem sikerült. Most egy ilyen szériában vagyunk. A Kecel csak az utolsó húsz percben jelentett veszélyt a kapunkra, de az újonc kapusunk Berta Csaba jól helyt állt, gratulálok neki. Úgy érzem, hogy a Kecel szerencsés volt ezen a mérkőzésen és így tudott elvinni tőlünk egy pontot.

Képgalériával kiegészített beszámoló a baon.hu-n!

Szerző: Nyitray András (fotó: Gulyás Sándor/baon.hu)