Dabas után Soltvadkert

Pörögnek az edzőmeccsek

A Merceces-KLC megye I-es csapata legutóbb a Dabas II. vendégeként játszott felkészülési mérkőzést idegenben, mely 1-1-es döntetlent hozott. Nagy Lajos együttese legközelebb szombaton 16 órakor a Soltvadkertet fogadja majd.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy gólunkat a 19 esztendős Bessenyei Rajmond szerezte, aki az NBIII-as Dabas-Gyón együttesétől érkezik télen egyesületünkhöz. Az ifjú támadó korábban 2016 és 2019 között futballozott már Kecskeméten a KTE LA kötelékében.

Dabas II. - KLC 1-1 (0-1)

KLC: Kormos - Ónodi, Kőrös, Sörös, S. juhász, Fekete, Major, Zsoldos, Csordás, Bessenyei, Terbe.

Cs.: Bozsik, Keresztes, Kanizsai, Gonda

Gólszerzőnk: Bessenyei

Nagy Lajos: – Jó felkészülési meccset játszottunk egy hozzánk hasonlóan fiatal felnőtt csapat ellen. Nagyon sok futás jellemezte a mérkőzést. A végéig most is vezettünk, megint a legvégén kaptunk viszont gólt. Kapussal szemben lévő helyzeteinket illene gólra váltani, sajnos ez a problémánk sem akar megszűnni. A hozzáállással elégedett vagyok, pláne úgy, hogy továbbra is sok hiányzónk volt. A célegyenesbe érünk már a tavaszi rajt előtt, hétvégén egy közvetlen riválisunk érkezik már. Mindenki többet fog játszani az elképzelt kezdőcsapatból, kevesebbet fogok már én is forgatni a kereten meccs közben. Az a célunk, hogy az új játékot megfelelően alkalmazzuk, helyzeteinket belőjük.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu