Elfogyott az előny a hajrában, fordított a Szabadszállás

Vezetésünk kevés volt.

Bár az Akasztó elleni mérkőzés ellenfelünk kérésére elmaradt ebben a fordulóban, egy korábbról elhalasztott bajnokit pótoltunk be helyette Szabadszálláson szombaton. Csapatunk Bozsik góljával egészen a hajráig vezetett, de ott végül a nagy erőket mozgósító Szabadszállás fordítani tudott.

Szabadaszállási SE–Kecskeméti LC 2–1 (0–1)

SZSE: Nagy R. – Lajos, Pandur, Gavula, Kotliár (Bajusz 79.), Varga, Máruska, Gáspár, Golovics, Kiss, Zsíros (Csurka 70.).

KLC: Berta – Csordás, Varga, Patvaros (Ónodi 71.), Szedmák (Kovács D. 81.), Szűcs, Keresztes, Kőrös, Bozsik, Gaál (Tóth K. 84.), Bálint.

Gólszerzők: Gavula (87.), Csurka (93.) ill. Bozsik (45.)

Nagy Lajos: –Sokat tettünk a győzelemért, a vezetést is sikerült megszereznünk, viszont nagyon sokat tett a sikerét a Szabadszállás is. Végig nyílt volt a találkozó, melyet akkor tudtunk volna megnyerni, ha rúgunk egy második gólt is. Rossz érzés így kikapni, de fiatal csapatom ebből is tanulni fog. Fordulópont volt Patvaros Zsolt kiválása is középről, ami döntően befolyásolta a végeredményt, a cserék most nem tudtak hozzátenni annyit a meccshez, amennyit én elvártam volna. Gratulálok a Szabadszállásnak, megyünk tovább, hiszen nehéz sorozatban vagyunk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu