Értékes győzelem Kecelen

Kevés helyzet adódott a meccsen.

A megye I-es férfi együttes szombaton a Kecel FC vendége volt a bajnokságban. Nagy Lajos együttes küzdelmes találkozón, egy hajrában szerzett góllal gyűjtötte be a három pontot.

 

A keceli pálya talaja ezúttal nem a legideálisabb állapotban várta a csapatokat, így borítékolható volt, hogy leginkább a mezőnyharc és a küzdelem fog dominálni a mérkőzésen. A csapatok jól ismerték egymást, ez sem könnyítette meg a helyzetet, így a kapuk előtt viszonylag kevés izgalmas szituációt jegyezhettünk fel. Mivel ziccerek nem tudtak kialakulni, maradtak az átlövések, de az egyértelműen látszott, hogy aki betalál, az három ponttal gazdagodhat. Szerencsére ennek a gólnak a mieink örülhettek, a 83. percben Szedmák beadását Patvaros vágta a kapuba (0-1).

Kecel – KLC 0-1 (0-0)

Megye I. 18. forduló

KFC: Borka – Haász, Horváth, Willy, Sendula P., Patai, Torma, Sibalin, Sendula J., Csáki, Herczeg.

KLC: Berta – S. Juhász, Keresztes, Kőrös, Csordás – Balázs, Patvaros – Szedmák (Ónodi 92.), Szűcs (Gonda 95.), Varga (Kovács D. 94.) – Bozsik (Mányoki 75.).

Gól: Patvaros (83.)

Nagy Lajos: Nehéz mérkőzésre számítottunk, mivel a csapatok jól ismerték egymást. Nagyon értékes győzelmet könyvelhettünk el egy szimpatikus ellenféllel szemben, idegenben mindig különösen sokat jelenthet a végelszámolásnál egy siker.

A csapat ezzel a 6. helyre jött fel, de ez még változhat a vasárnapi meccsek tükrében. A KLC legközelebb március 13-án (szombaton) a Bácsalmást fogadja 14:30-kor. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu