Értékes pont a dobogós ellen

Nem született gól a rangadón

A Vármegyei élvonal 11. fordulójában a Lajosmizsét fogadtuk hazai pályán. A találkozót a vendégek a harmadik helyről várták, de a mieink is kiválóan kezdték a bajnokságot, hiszen úgy álltak a forduló előtt a 8. helyen, hogy két meccsel kevesebbet játszottak.

A szombati összecsapás – ahogyan azt várni lehetett – tartogatott izgalmakat, voltak komoly helyzetek mindkét oldalon, de a védelmek álltak a lábukon. A kemény párharcokkal teletűzdelt mérkőzésen végül nem született gól, a 0–0-s végeredménnyel és az egy ponttal elégedettek lehettek a csapatok.  

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Beigazolódott az, amit a forduló előtt gondoltunk, igazi derbihangulat volt ezen a meccsen. A rangadó jelleget azonban nem a játék minősége hozta ki. Mindkét csapat tartott kicsit a másiktól, fegyelmezetten játszottak a felek. Voltak villanások itt is, ott is, de gól nem született. Próbáltunk végig stabilan futballozni és adott esetben veszélyes kontrákat végigvinni, de sajnos nem voltunk eredményesek. Az eddigi egyik legfelkészültebb ellenfelünk volt a Lajosmizse. Az  egy ponttal elégedettek lehetünk, és pozitív szellemben készülünk a további mérkőzéseinkre.

Kecskeméti LC – Lajosmizsei VLC 0–0 (0–0)

Vármegyei I., 11. forduló
2023. október 21., szombat, 14:30
Széktói Stadion, műfüves
JV: Kócsó Tibor Zsolt (Bartucz Tamás, Tihanyi Gábor)

A KLC összeállítása: Halasi – Balázs, Récsei, Pintyi, Varga M., Major (Fekete 54.), Selmeci (szabó Sz. 86.), Kele (Katona G. 60.), Márki, Bessenyei, Terbe.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu