Értékes pont a Kiskunfélegyháza ellen

Megint nem kaptak gólt 

Megye I-es csapatunk a bajnoki címre is esélyes Kiskunfélegyházát fogadta szombaton a Műkertvárosi Sportcentrumban. Ahogy a nyitányon a Lajosmizse ellen, úgy most is gól nélküli döntetlennel zártak Nagy Lajosék.

Kecskeméti LC–Kiskunfélegyháza 0–0

Kecskemét, vezette: Szűcs Gábor (Hagymási Attila, Csire Róbert)

KLC: Kormos – Csordás (Ónodi 40.), Balázs, S. Juhász (Terbe 80.), Patvaros, Szűcs, Fekete (Bálint A. 58.), Kőrös, Bozsik (Kanizsai 91.), Bessenyei (Kovács D. 71.), Major. Edző: Nagy Lajos.

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Magony, Valkai, Erős (Csurka 70.), Oroszi D., Szabó D. (Nagy D. 46.), Ábel, Urbán, Kulcsár, Nemesvári (Bálint 73.). Edző: Némedi Norbert.

Nagy Lajos: – Nagyon örülünk az egy pontnak, hiszen az, hogy a bajnokesélyessel döntetlent játszottunk, nekünk nagy sikernek számít. Véleményem szerint a döntetlen a helyzetek alapján is reális. Volt helyzet mindkét oldalon, ha elöl határozottabbak vagyunk, és még pontosabban végigvisszük az akcióinkat, akkor tudtunk volna előnyt szerezni, viszont megúsztunk egy kapufát, és egy-két meleg helyzetet. Gratulálok mind a két csapatnak, remek, taktikus mérkőzés volt, jól felkészültünk egymásból, az egy pontra mind a két fél rászolgált.

Részletes beszámoló és képgaléria a baon.hu-n!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu