Férfi felnőtt csapatunk az Akasztó ellen szerezheti meg első pontjait

Kezdés: szombaton 16:30-kor

Hasonló utat bejáró csapatok mérkőzésére kerül sor szombaton délután fél ötkor a Széktói Stadion műfüves pályáján, hiszen a mieink és az akasztóiak sem nyertek még idén. Az eredmény sor is közel egyforma. Amíg az első fordulóban mi Lajosmizsén 2–0-ra kikaptunk, majd a Kiskunfélegyháza ellen 5–0-ra alulmaradtunk, addig az Akasztó a Tiszakécske II. ellen 2–1-es, a Baja ellen 4–0-s vereséget szenvedett.

Játékosállományban is van kapcsolódás a két együttes között, hiszen az Akasztó négy játékosa is megfordult nálunk: Márki Bence, Szabó Szabolcs, Fekete András és Kurucz Dávid már az akasztóiak sikeréért dolgozik.

Az előző szezont az Akasztó a 7. helyen zárta, 14 ponttal többet begyűjtve, mint mi. Ez is mutatja, hogy kiváló csapatról van szó. A legutóbbi kecskeméti mérkőzést május 11-én 3–1-re elbuktuk, viszont az előző szezonban idegenben – éppen Szabó Szabolcs találatával – 1–0-ra győztünk.

Csapatunk a nyáron nagymértékben változott, nagyon megfiatalodott a keretünk, de bízunk benne, hogy szombaton megszerezzük az első pontunkat/pontjainkat a bajnokságban. A találkozó hazai pályán 16 óra 30 perckor kezdődik.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Arra számítottunk, hogy nehéz lesz a bajnokság kezdete, hiszen teljesen új és nagyon fiatal csapatot kell építgetnünk, ugyanakkor az előző fordulóban a Kiskunfélegyházán elszenvedett ötgólos vereségünket sokallottam. Ezt a héten át is beszéltük a srácokkal. Remélem, hogy a továbbiakban nem lesz hasonló mérkőzésünk. E csorbának a kiköszörülése érdekében mindent meg fogunk tenni az Akasztó ellen, hogy pontot/pontokat szerezzünk. Négy egykori játékosunk is az ellenfél keretét erősíti. Az akasztói csapatnak sincs pontja még, így biztos vagyok abban, hogy izgalmas és lendületes találkozó vár ránk.

Kecskeméti LC – Akasztó FC

Vármegyei I., 3. forduló
2024. szeptember 7., szombat, 16:30
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves
JV: Gindl Szabolcs Erik (Bíró Zsolt, Szász Tamás)  

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu