Férfi felnőtt csapatunk megkezdi menetelését a Kupában

Fülöpjakabra utazunk

Szerdán 16 óra 30 perctől együttesünk a Fülöpjakab SE otthonában lép pályára a Vármegyei Kupa 2. fordulójában. Ellenfelünk a nyitókörben Helvécián aratott 2–1-es győzelmet. Számunkra most kezdődik a kupasorozat.

A Fülöpjakab a vármegyei III. Északi-csoportjában szerepel, ahol 3 forduló után a 16 csapatos bajnokság 11. helyét foglalja el. A jakabiak mindhárom bajnoki meccsüket hazai pályán játszották, a Bugactól 3–2-re, a Városföldtől 2–1-re kaptak ki, míg a Ballószögöt 8–2-re felülmúlták. Ebből az eredménysorból is látszik, hogy izgalmas és szórakoztató mérkőzéseket szokott játszani a fülöpjakabi brigád.

A mieink számára nehezen indult a szezon, a keret átalakulása eredményeképp az első két bajnoki mérkőzésünkön 7 gólt kaptunk, egyet sem rúgtunk, viszont ami ennél sokkal fontosabb, előző hétvégén idehaza 2–0-ra legyőztük az Akasztót, megszerezve első pontjainkat a ligában. Reméljük, hogy a kupában újabb sikerélmény vár fiataljainkra.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Remélem, hogy hosszú menetelés vár ránk a Vármegyei Kupában. A hétvégi, Akasztó elleni győzelem hatására nagyon jó hangulat uralkodik csapaton belül. A fiatalok megérezték az ízét annak, hogy milyen felnőtt mérkőzésen győzni. Vannak sérültjeink és lesznek egyéb okok miatt hiányzóink a szerdai kupatalálkozón, ennek ellenére pozitívan állunk a meccshez. Akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, most meg fogják kapni az esélyt arra, hogy tapasztalatot szerezzenek. Célunk a továbbjutás, hogy minél több mérkőzést játszhassunk.

Fülöpjakab SE – Kecskeméti LC

Vármegyei Kupa, 2. forduló
Fülöpjakab, Bakró László Sportpálya
2024. szeptember 9., 16:30
JV: Ézsiás Gábor József (Dienes Róbert, Kiss Dávid János)  

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu