Fordulatos mérkőzésen játszottunk döntetlent Bácsalmáson

Megvan az első pont tavasszal

Két tavasszal még nyeretlen csapat játszott egymással vasárnap délután Bácsalmáson a vármegyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A mieink bizakodtak a meccs előtt, még úgy is, hogy több kulcsemberre, Kele Álmosra, Szabó Szabolcsra és Balázs Emilre nem számíthattunk sérülés, illetve eltiltás miatt.

Ennek megfelelően kiválóan kezdtünk, már a 19. percben Bessenyei góljával vezettünk. Ez volt az első gólunk a tavaszi idényben. A második félidő elején aztán jött a második is, ekkor Récsei volt eredményes és már kettővel vezettünk. Egy óra játlkot követően azonban egy rövidzárlatot kihasználtak a hazaiak, a 60. percben szépítettek, majd a 66. minutumban egalizáltak. A végén voltak lehetőségek itt is, ott is, de maradt a 2-2-es döntetlen.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Maga a meccs képe is azt mutatta, hogy két több sebből is vérző csapat játszott egymással. Mindkét együttest különböző gondok hátráltatták, de a hazaiak és mi is mindent megtettünk annak érdekében, hogy megtörjük a negatív szériát. Voltak periódusok, amikor a Bácsalmás volt fölényben, és voltak szakaszok – ebből volt a több – amikor mi domináltunk. Hiába vezettünk azonban két góllal is, egy olyan részében a meccsnek, amikor épp a bácsalmásiak játszottak fölényben, ki tudtak egyenlíteni. A találkozó végén ismét nálunk volt a fölény, de nem tudtuk eldönteni az összecsapást. Összességében igazságos döntetlen született. Örülök, hogy két gólt tudtunk rúgni. Kis lépés ez számunkra, de fontos lépés az irányba, hogy minél előbb kilábaljunk a gödörből.

Bácsalmás – Kecskeméti LC 2–2 (0–1)

Vármegyei I., 22. forduló
Bácsalmás Sporttelep
2024. április 9., vasárnap

A KLC összeállítása: Kormos – Katona, Récsei (Zábrádi 67.), Pintyi, Major, Selmeci, Márki, Bessenyei, Terbe, Schneider, Fleig (Kurucz 60.)

Gólszerzők: Perpauer Viktor (60.), Mohácsi András (66.), ill. Bessenyei Rajmond Bence (19.), Récsei Péter (48.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu