Gól nélkül zártuk a szezont

A 7. helyen telelünk.

Férfi megye I-es csapatunk utolsó meccsét hazai pályán vívta a Kalocsa ellen. A találkozó nem hozott gólt, Nagy Lajos együttese a 7. helyen tölti a téli szünetet.

Kecskeméti LC–Kalocsai FC 0–0

Kecskemét, 80 néző, vezette: Kiss László (Biber Tamás, Bacsi Noel)

Kecskeméti LC: Kormos – Récsei, Szabó V., Varga M. (Kele 86.), Bozsik, Terbe (Nagy L. 64.),Figura (Varga S. 91.), Kőrös, Gáspár, Bessenyei, Kovács D. Edző: Nagy Lajos.

Kalocsa: Vata – Busa, Rideg, Pirisi, Bányai (Práger 89.), Farkas, Lakatos-Lengyel, Tóth L., Monori (Tapolcsányi 81.), Romsics, Rábóczki (Vass 41.).

Nagy Lajos: – Két nagyon fiatal csapat találkozott, így jó tempóban zajlott a mérkőzés. A játék minőségével viszont már akadtak problémák, mivel mindkét oldalon sok volt a hiányzó. Az eredmény reális, mivel mindkét csapatnak adódott nagy helyzete, amit viszont nem lőtt be. Sok sikert a Kalocsának, egy szimpatikus és jó csapatnak látom őket. Vége a szezonnak, pontszámban és helyezésben is nagyjából úgy zártunk, ahogy azt a szezon előtt terveztük. Mindig lehet persze előrébb lépni, így tavasszal én is azt szeretném, ha 6-7 ponttal többet szereznénk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu