Gólzáporos mérkőzésen döntetlen a Kiskőrös ellen

Hatgólos meccsen ikszelt a KLC

Fontos mérkőzés várt a hétvégén a KLC elsőszámú csapatára, hiszen a Megye I. 22. fordulójában az utolsó helyezett Kiskőröshöz látogatott. A kecskemétiek – bár a Megyei Kupában nagyot menetelnek – az előző három találkozójukból egyet sem tudtak megnyerni, így mindenképpen szerették volna elhozni a három pontot Kiskőrösről. Ennek megfelelően jól is kezdték a meccset, a szünetben már kettővel vezettek, majd a 60. percben Patvaros góljánál és 3-1-es hírös városi vezetésnél úgy tűnt, meglehet a győzelem. A hazaiak azonban felálltak és rövid idő alatt egyenlítettek, így gólgazdag 3-3-as döntetlennel zárult a rangadó.

A vezetőedző, Márton Pál beszámolója: – Az idegenbeli találkozóra mindenképp a három pont megszerzésének reményében érkeztünk. A mérkőzés elején a hazaiak kezdtek dominánsabban, és alakítottak ki helyzeteket a számunkra szokatlanul kicsi pályán. Miután azonban ráéreztünk a pálya adta lehetőségekre, kezünkbe vettük a meccs irányítását. Egyre fokozódott a nyomásunk az ellenfél védelmére, ami végül is eredményhez vezetett, és kétgólos előnyre tettünk szert! A szünetben megbeszéltük, hogy a második félidő első 15-20 perce nehezebb lesz, ehhez alkalmazkodjunk, utána viszont újra mi kerülünk fölénybe. Ennek ellenére ellenfelünk a félidő elején rögtön betalált. A kapott gól okozta sokkból felállva megnyíltak a lehetőségeink a gólszerzésre, több helyzetet is kidolgoztunk, ennek eredménye volt, hogy tizenegyeshez jutottunk, amit Patvaros higgadtan értékesített. A Kiskőrös minden elismerést megérdemel, mert nem adta fel és mindent megtett az egyenlítésért, ami sajnos össze is jött. Két nagy koncentrációs hibánkat is kihasználták. A továbbiakban mindent megtett a csapatunk a győztes találat megszerzése érdekében, ami nem vezetett eredményre, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. A mérkőzés képe alapján az iksz igazságosnak mondható, hiszen mindkét csapatnak voltak olyan periódusai, amikor ő irányított!

Kiskőrösi LC – Kecskeméti LC 3–3 (0–2)

Megye I., 22. forduló
Kiskőrös Sporttelep
2023. április 30., vasárnap, 17:00

A KLC összeállítása: Kormos – Szabó V. (Ónodi 76.), Récsei, Varga (Selmeci M. 62.), Patvaros, Major, Kurucz, Kőrös, Bessenyei, Terbe, Schneider. Vezetőedző: Márton Pál

Gólszerzők: Salami Eugene (48., 65.) Agócs Kristóf (69.), ill. Bessenyei Rajmond Bence (34.), Major Dávid (40.), Patvaros Zsolt (60.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu