Három KLC játékos a megyei válogatott bő keretében

30 játékost hívott be Vanó Sándor.

Vanó Sándor, a Bács-Kiskun megyei amatőr válogatott vezetőedzője a hétvégi bajnoki fordulót követően kijelölte a megyei válogatott 30 fős, bő keretét.

Az előzetes tervek szerint a keret tagjai kétszer találkoznak a régiós torna előtt, melyet november 30-án és december 1-én Füzesgyarmaton rendeznek. Bács megye ellenfele ezúttal is Békés, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megye lesz. A csoportgyőztes továbbjut az országos döntőbe, melyet egy héttel később rendeznek Lipóton.

Vanó Sándor 30 játékost hívott be a bő keretbe, köztük van három KLC-s labdarúgó is, név szerint Bozsik Máté, S. Juhász Tamás és Zsoldos László. A keret a tervek szerint november 20-án (szerdán) 18:00-kor edz együtt a Széktói műfüves pályáján, majd november 23-án (szombaton) 13:00-kor a KLC megye I-es csapatával egy edzőmeccset is játszanak.

A megyei amatőr válogatottak országos tornájának győztese kijut az UEFA Régió Kupa nemzetközi csoportkörébe, melyet egyelőre ismeretlen helyszínen rendeznek meg jövő nyáron. Bács-Kiskun megye legjobbjai két évvel ezelőtt csak büntetőkkel kaptak ki a fináléban Győr-Moson-Soprontól.

A teljes keret itt olvasható.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu