Hoztuk a kötelezőt Kiskunhalason

Bozsik Máté duplázott.

Megye I-es férfi csapatunk a Kiskunhalas vendége volt vasárnap, és a tabella alapján egyértelmű esélyesként léptünk pályára idegenben is. A papírformát végül sikerült érvényesíteni, annak ellenére is, hogy Nagy Lajos nem tudott ezúttal a csapattal tartani.

Az első félidőben sokat birtokoltuk a labdát, amiből mezőnyfölény alakult ki, egyértelműen érett a kecskeméti gól. Erre a 40. percig kellett várni, amikor Bozsik értékesített egy büntetőt (0-1). Fordulás után maradt a vendég dominancia, mely újabb két gólt hozott. Előbb a 60. percben Bozsik küldte el szép lövőcsellel védőjét, majd talált a kapuba (0-2), a 78. percben aztán Tóth kapott bele Gaál lövésébe, amiből szintén gól született (0-3). A hazaiak ezt követően ugyan még szépítettek, de ez a pontok elosztásán nem változtatott már.

Kiskunhalas – KLC 1-3 (0-1)

Megye I. 20. forduló

KFC: Lengyel – Pocsai (Hornyák 89.), Agócs, Honfi B. (Sutka 57.), Lengyel, Ács, Honfi D. (Nagy 75.), Fodor, Dordevic, Gyenizse, Miskei.

KLC: Erdélyi – S. Juhász, Keresztes, Kőrös, Balázs (Győri 84.) – Csordás, Szűcs, Szedmák (Ónodi 67.) – Gaál (Terbe 84.), Bozsik, Varga (Tóth 75.)

Gól: Dordevic (86.) ill. Bozsik (40., 60.), Tóth (78.)

Karakas Ferenc: Végig domináltunk a mérkőzésen, több szépen felépített támadásunk is volt. Sajnos egy védelmi hiba után kaptunk egy gólt, de nincs hiányérzetem. Külön öröm, hogy több utánpótlás játékosunk is debütált a meccsen.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu