Ikszeltünk a bajnokkal

Pontot csentünk a Jánoshalmától. 

A Megye I. utolsó előtt fordulójában csapatunk a bajnoki címvédő Jámoshalmi FC-t fogadta hazai környezetben. Lelkesen és harcosan küzdő együttesünk méltó riválisa volt a JFC-nek, melynek egy pont lett a jutalma. 

Kecskeméti LC–Jánoshalmi FC 1–1 (1–0)

Megye I., 12. forduló 

KLC: Kormos – Csordás, S. Juhász, Bálint (Keresztes 74.), Patvaros, Szűcs (Fekete M. 83.), Zsoldos, Kőrös, Kovács D., Bozsik (Szappanos 90.), Major (Gaál 58.). 

Jánoshalma: Veric – Cvetkovic, Popovic, Stojanovic M., Jesic, Stojanovic V. (Busa 83.), Sőreg (Safrani 80.), Kujundzic, Ivanisevic (Tusori 87.), Babic. Edző: Florin Nenad

Gól: Kőrös (13.) ill. Cvetkovic (57.) 

Nagy Lajos: – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Tudtuk, hogy az ellenfelünk jó csapat, teli sok külföldi játékossal, a fiatal csapatom mégis felvette velük a versenyt. Ők birtokolták ugyan többet a labdát, mégis nekünk sikerült a vezetést megszereznünk. A második félidő igazságtalanul alakult. A játékvezető fordítva ítélt meg egy bedobást, és az abból induló akcióból kapott a Jánoshalma egy 11-est, amit értékesített is. Az biztató, hogy akciógólt nem tudott lőni az ellenfelünk, azt mi lőttünk. Összességében elégedett vagyok a csapatommal, gratulálok is nekik. Mindent megtettünk az egy pontért és meg is érdemeltük.

Részletes beszámoló és képgaléria a baon.hu-n!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu