Indul a bajnokság, a Kalocsát fogadjuk

Korán indul a futball tavasz.

A sok elhalasztott forduló miatt igen korán elrajtol idén a megye I-es bajnokság, január 30-án már bajnoki meccset játszik a KLC is. Nagy Lajos együttese a bajnoki címre is esélyes Kalocsát fogadja zárt kapus mérkőzésen.

A Kalocsa az őszi szezonban kifejezetten eredményesen szerepelt a megyei élvonalban, hiszen Kohány Balázs játékos-edző vezetésével a második helyre jöttek fel a téli szünet előtt. A kalocsai játékosok pechére idén a Kiskőrös verhetetlennek tűnik, viszont egyedül a KFC-nek sikerült legalább döntetlent játszania az éllovassal, így ez a második hely tényleg nagyon sokat ér. Ezzel együtt a KLC mumusnak számít az utóbbi időben a kalocsaiaknak, hiszen tavaly egy kecskeméti 0-0 után idegenben 2-0-ra nyerni tudott csapatunk, majd idén a Magyar Kupában büntetőkkel búcsúztattuk aktuális ellenfelünket. A KLC pozitívan készülhet a rajtra, a keretben nem volt mozgás a téli szünetben, így azt állandóságra lehet építeni, a felkészülés alatt veretlen maradt a társaság.

Nagy Lajos csapata most sem feltartott kézzel várja a mérkőzést, szeretnének ismét meglepetést okozni:

„Bizakodva várjuk a meccset. Egy élcsapattal találkozunk, mely a dobogóért harcol, de semmi okunk megijedni. Kevés edzéssel, de jól sikerült a felkészülésünk, amit elterveztünk, azt megvalósítottuk. Lesz egy-két hiányzónk, de erre nem szeretnénk hivatkozni, pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni.”

A mérkőzést szombaton 13:00-kor a Széktói 1-es műfüves pályáján rendezik, zárt kapuk mögött.

A mérkőzést a kesport.hu-n lehet nézni regisztráció és előfizetés után.

Szerző: fotó: baon.hu