Jó első félidővel nyertünk Kerekegyházán

Varga és Bozsik döntött. 

Megye I-es férfi csapatunk ezúttal a Kerekegyháza vendége volt a bajnokságban, és a várakozásoknak megfelelően egy hamisítatlan megyei rangadót hozott az összecsapás. Ebből most mi jöttünk ki győztesen első félidőben szerzett góljainknak köszönhetően. 

A meccs kerekegyházi lehetőségekkel indult, de a 10. percben mégis mi szereztük meg a vezetést, Szűcs indította ekkor Vargát, aki a kilépő kapus mellett a bal alsóba lőtt (0-1). A küzdelmes meccsen a 25. percben került újra a labda a hálóba, Szűcs beadása után Kőrös tette vissza a labdát Bozsik elé, aki kapásból lőtt a hálóba (0-2). Akár el is dönthettük volna ezt követően a meccset, de Bozsik és Szedmák helyzete is kimaradt, szerencsére Erdélyi is védte Kovács löketét. A második félidőben nagy elánnal támadott a Kerekegyháza, ami helyzetekben is megmutatkozott, Farkas például kétszer is eltalálta a kapufát, de sikerült megtartatnunk előnyünket a lefújásig. 

 

Kerekegyházi SE - KLC 0–2 (0–2)

Megye I. 9. forduló 
Kerekegyháza: Kormos (Piránszki 85.) – Kapus (Szőke 86.), Farkas, Fekete, Supka (Sörös 81.), Horváth Z., Gáspár, Kunsági (Katona 46.), Nagy N., Szász. 

KLC: Erdélyi – Csordás, Balázs, Varga M. (Kovács D: 89.), Patvaros, Szedmák (Gonda 92.), Szűcs, Keresztes, Kőrös, Módra, Bozsik (Tóth K. 68.). 

Gól: Varga a 10., Bozsik a 25. percben.

Nagy Lajos (KLC): Először is szeretnék a saját csapatomnak gratulálni, hiszen óriásit küzdöttek. Tudtuk, hogy nagy rangadót fogunk játszani. Mi rúgtuk az elején a gólokat, aztán 2–0-nál kapufát is rúgtunk, ha az bemegy, azzal lezárhattuk volna a meccset, de nem ment be. A hazaiak ugyanakkor a második játékrészben nagyon sokat tettek az egyenlítésért, ők is lőttek kapufákat, viszont ma a szerencse velünk volt. Ezzel együtt megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen a sors azt, amit más mérkőzéseken elvett tőlünk, most visszaadta, mert egyébként mi szoktunk ennyi helyzetet kihagyni, amennyit ma a Kerekegyháza. Külön gratulálok a kapusomnak, aki a mezőny legjobbja lett a véleményem szerint. A Kerekegyháza szimpatikus csapat, öröm volt látni mindkét oldalon a rengeteg fiatalt a pályán, sportszerű és jó színvonalú mérkőzést játszott a két csapat.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu