Jó mérkőzésen vertük a Hartát

Nehéz lett a hajrá 

Megye I-es csapatunk vasárnap a Hartát fogadta hazai környezetben. A két jó formában lévő együttes csatáját a mieink kezdték jobban, hiszen már a szünetben két góllal vezetett Nagy Lajos együttese, ezzel együtt a hajrá izgalmasra sikerült. Bessenyei találata után úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, de a Harta gyorsan két góllal válaszolt, így az indulatokban gazdag találkozó egészen a hajráig nyitott maradt, s végül kecskeméti sikert hozott. 

Kecskeméti LC–Harta SE 3–2 (2–0)

Kecskemét, 120 néző, vezette: Mákos Márk (Berendi Tamás, Vargha Tamás)

Kecskeméti LC: Kormos – Ónodi, Csordás, S. Juhász, Patvaros, Szűcs, Fekete M. (Kovács D. 70.), Kőrös, Bozsik (Bálint 74.), Bessenyei, Major (Gaál 84.). Edző: Nagy Lajos.

Harta: Hauschen – Makó, Pintér, Hamar, Fekete T., Follárdt (Szpirulisz 64.), Grecu, Pinczési (Erdei 46.), Tóth B. (Csehi 88.), Nasz, Varga. Játékos-edző: Csehi Tamás.

Gól: Bozsik a 14., Fekete M. a 21., Bessenyei a 62., illetve Tóth B. a 64., 66. percben.

Sárga lap: Ónodi 38., Kovács D. 79., Nagy Lajos 79., illetve Fekete T. 69., Grecu 82. perc.

Kiállítva: Bessenyei 82., illetve Makó 82., Varga 94. perc. 

Nagy Lajos: – Ezúttal is nagy meccset játszottunk a Hartával, nagyon örülök a győzelemnek. Nem volt magas a színvonal, az akarást és a motivációt tekintve azonban magasra tette a lécet a két csapat. A Harta nagyon sokat tett annak érdekében, hogy kiegyenlítsen. Az utolsó húsz percben nagy nyomást gyakoroltak ránk, de azt megúsztuk. Igaz, mi húztuk magunkra őket, hagytuk, hogy a meccs 3–0 után még szoros legyen. De megszereztük a három pontot, ez a lényeg. Az idén még nem kaptunk ki, és ma egy remek csapatot sikerült legyőznünk.

Részletes beszámoló és képek a baon.hu oldalán! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu