Kalocsán szakítanánk meg nyeretlenségi sorozatunkat

Kezdés: vasárnap 15:00

A hét utolsó napján folytatódik a Bács-Kiskun vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, ahol csapatunk a 19. fordulóban az Anda Kalocsa FC otthonában lép pályára. Izgalmas találkozóra lesz kilátás, hiszen a két csapatot nem sok választja el egymástól a tabellán. A kalocsai alakulat 22 ponttal a 9., a mieink 18 ponttal a 12. helyen állnak.

Hasonlóság az is, hogy nehéz utat járt be mindkét együttes. Számunkra nem kezdődött jól a tavaszi szezon, hiszen három forduló alatt nem szereztünk pontot. Utolsó győzelmünket október végén Akasztón ünnepeltük. A Kalocsa a három tavaszi bajnokiján egy gólt lőtt, de két pontot szerzett (a Kiskőrössel 1-1-et, a Kunbajával 0-0-t játszott, emellett Tiszakécskén 1-0-ra kikapott). A Kalocsa is októberben nyert utoljára.

A csapatok szeptember elején Kecskeméten csaptak össze legutóbb, akkor 2-2-es döntetlen született. Meglátjuk, hogy vasárnap melyik csapat tudja megtörni nyeretlenségi sorozatát. A találkozó 15 órakor fog kezdődni.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Sajnos nem úgy sikerült a tavaszi szezonkezdet, ahogyan azt elterveztük. Peches sorozatban vagyunk, betegségek folyamatosan hátráltatnak bennünket, illetve a sérülések sem kerültek el minket. Kiskőrösön Kele Álmos olyan rúgást kapott, hogy több mint egy hónapig nem áll majd a rendelkezésünkre. Bár pontot nem tudtunk szerezni, de az elmúlt három meccsen a játék képével összességében nem vagyunk elégedetlenek. Gólt viszont nem lőttünk, és ezen Kalocsán változtatni szeretnénk. Ellenfelünk sem szerzett eddig sok pontot, így biztos vagyok benne, hogy mindkét fél a három pontra tőr. Sajnos most sem lesz lehetőségünk teljes kerettel elutazni a mérkőzésre. Újabb betegeink vannak, Szabó Szabolcs kisárgázódott, míg két játékosunknak dolgoznia kell. A hátráltató tényezők ellenére határozott célunk a pontszerzés, és a negatív szériánk megtörése!

Anda Kalocsa FC – Kecskeméti LC

Vármegyei I., 19. forduló
2024. március 17., vasárnap, 15:00
Kalocsa, Molnár Ferenc Sport- és Szabadidőközpont

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu