Két veretlen csapat találkozik vasárnap

A Hartát fogadjuk

A Megye I. 17. fordulójában a Hartát fogadja csapatunk 16 órás kezdéssel a Műkertvárosi Sportcentrumban. Tavasszal még mindkét együttes veretlen, így pikáns párharcra van kilátás.

A Harta nem kezdte rosszul a tavaszi szezont, hiszen előbb Kiskőrösön játszott 1-1-es döntetlent, majd legutóbb a Kalocsát gyűrte le hazai pályán 2-0-ra, tehát két erősebb együttes ellen volt eredményes a tabella alapján. Csehi Tamás játékos-edző együttese a 8. helyről várhatja a fordulót, míg a két döntetlen után legutóbb Kecelen nyerő (1-2) KLC a 9. pozíciót foglalja el. Ősszel nem született gól Hartán, akkor 0-0- lett a végeredmény.

Nagy Lajos: – Akkor követnénk el nagy hibát, ha túlértékelnénk az első három mérkőzést, noha véleményem szerint picivel több is volt bennünk. A szokott módon készülünk, reményeim szerint mindenki bevethető lesz mérkőzésen. Újra egy hozzánk hasonló erőt képviselő csapattal találkozunk, még nem kapott ki a Harta sem idén, ami beszédes. Jó és taktikus mérkőzést várok, mert kollégám is nagyon jól fel szokta ellenünk készíteni csapatát. Az idő is csábító, bízom benne, hogy a nézőket is kicsalogatja ez a Műkertvárosi Sportcentrumba.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu