Kivégeztük magunkat Tiszakécskén

Öt kapott gól. 

A Megye I. 11. fordulójában Tiszakécskén lépett pályára csapatunk, ahol az NBII-es visszajátszókkal is felálló hazaiak az első félidőben kegyetlenül megbüntették minden hibánkat, így a második félidőben már hiába kapaszkodtunk. 

Tiszakécskei LC II.–Kecskeméti LC 5–3 (5–1)

Megye I. 11. forduló 

Tiszakécske: Antal–Benkó, Benke (Szabó Á. 46.), Végső (Hoffmann 46.), Lovas A., Káli, István, Gréczi, Tóth-Molnár (Steklács 61.), Tóth K., Lovas Zs. Vezetőedző: Bagi Gábor

KLC: Kormos–Csordás, Balázs (Gaál 42.), S. Juhász (Keresztes 80.), Bálint (Kovács D. 63.), Patvaros, Fekete M. (Szűcs 46.), Zsoldos, Kőrös, Bozsik, Major (Szappanos 88.). Vezetőedző: Nagy Lajos

Gólszerzők: Gréczi a 23. és a 33., Benkó a 35., Lovas A. a 45., Lovas Zs. a 45. ill. Bozsik a 32. és a 79., Major az 56. percben.

Sárga lap: Tóth-Molnár (30.), Lovas A. (65.), István (77.) ill. Patvaros (65.)

Nagy Lajos: – Ez a mérkőzés már az első félidőben eldőlt. Hiába kezdtünk jól, utána jött egy rövidzárlat, nagyon gyorsan sok gólt kaptunk. A második félidőben megfordult a játék képe, mi uraltuk a meccset, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. 2-0-ra meg is nyertük ezt a játékrészt, de ez nem vigasztal minket, hiszen győzni mentünk Tiszakécskére. A helyzetek alapján az egy pontra rászolgáltunk volna legalább, de ennyi kapott góllal nem lehet erre esélyünk, pláne, ha olyan hibákat követünk el, amik ezeket megelőzték.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu