Legyőztük a Bácsalmást

Bozsik Máté duplázott. 

Megye I-es férfi csapatunk szombaton a Bácsalmást fogadta a bajnokság 7. fordulójában. Az első félidőben Bozsik Máté szerezte meg a vezetést büntetőből, majd rögtön a második félidő első percében egy formás akció végén szintén ő duplázta meg a hazai előnyt. Bár a vendégek büntetőből szépíteni tudtak, a három pontot így is megszereztük. 

Kecskeméti LC–Bácsalmási PVSE 2–1 (1–0)

Megye I. 7. forduló

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás (Kovács D. 82.), Balázs, Bálint, Patvaros, Gaál (Ónodi 92.), Szűcs, Kőrös, Módra (Zsoldos L. 83.), Bozsik, Major (Fekete 70.). Edző: Nagy Lajos.

Bácsalmás: Koncsok – Lipták, Zmukic, Körmöci, Szádeczky, Snyehola (Velez 46.), Benkő (Cs. Tóth 76.), Figura (Mácsai 63.), Crkvenjakov, Zsoldos Á., Nagy Z. Edző: Teslic Igor

Gól: Bozsik (24., 46.) ill. Zmukic (73.) 

Kiállítva: Balázs (90.)

Nagy Lajos: – Nagyon örülök a győzelemnek, meg is érdemelte a csapat. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben, ennek ma végre meglett az eredménye, és ez jó kiindulási alap a közeljövőre nézve. Ma úgy-ahogy ki tudtuk használni a helyzeteinket, bár ma is sokat hagytunk ki, lőttünk két kapufát is, de azon kell dolgoznunk, hogy javítsuk a helyzetkihasználást. A Bácsalmás kemény csapat, erre számítottunk is, de ma felvettük velük a kesztyűt, és már agresszivitásban is megfelelő szinten voltunk. Játéktudásban pedig véleményem szerint ma jobbak voltunk a vendégeknél, így gratulálok a saját csapatomnak.

A baon.hu beszámolója képgalériával ITT olvasható! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu