Magabiztos játékkal jutottunk tovább Ágasegyházán

A következő körben városi derbit vívunk

Ágasegyházán lépett pályára szerdán felnőtt csapatunk a Vármegyei Kupa második fordulójában. Ellenfelünk az első fordulóban a Ladánybene otthonában győztek 3-0-ra, míg a mieink most csatlakoztak be a sorozatba. 

A két csapat között két osztálynyi különbség van, hiszen az Ágasegyháza a vármegyei III északi-csoportjában szerepel. Ennek megfelelően a célunk az volt, hogy a papírformát érvényesítve jó játékkal továbbjussunk. Ezt a célt abszolválva 5-0-ra megnyertük a találkozót. 

Első gólunkat már az 5. percben megszereztük Balázs Emil révén. A 39. percig kellett várni a második találatunkra, melyet Selmeci Márk jegyzett, majd a fordulást követően háromszor is eredményesek voltunk. Bessenyei Rajmond Bence, Pintyi Roland (büntetőből), illetve Ludvigh Zalán találtak a kapuba. 

A magabiztos továbbjutás után már a következő körre koncentrálhatunk, amely során igazi rangadó vár ránk. Városi riválisunk, a szintén megyei élvonalbeli SC Hírös-Ép lesz az ellenfelünk. A kupameccsre szeptember 27-én kreül sor hazai pályán, 16 órás kezdéssel. 

Ágasegyháza SE - Kecskeméti LC 0 - 5 (0 - 2)

Vármegyei Kupa, 2. forduló
Ágasegyháza Sporttelep
2023. szeptember 13., szerda, 16:30

A KLC összeállítása: Halasi (Zsikla 76.), Balázs (Domokos 76.), Pintyi, Varga M., Fekete (Varga G. 78.), Selmeci (Ludvig 60.), Katona, Kele, Márki, Ónoda (Szabó 60.), Bessenyei. 

Gólszerzőink: Balázs (5.), Selmeci (39.), Bessenyei (59.), Pinyti (64.), Ludvigh (87.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu