Major duplájával három perc alatt fordított Kecelen a KLC

Major Dávid a 75. és a 78. percben talált be, ezzel csapatunk 2-1-re nyert. 

A megyei első osztály 18. fordulójában Kecelen lépett pályára a Kecskeméti LC.

A találkozó első gólját a hazaiak szerezték, ám a játék képe alapján – Major Dávid duplájával – megérdemelten fordított és győzött a KLC!

A mérkőzést a hírös városiak vezetőedzője, Márton Pál így összegezte: – Az előző fordulóban, hazai pályán érdemtelenül elszenvedett vereségünk, nagyon felbőszített minket és Kecelre olyan céllal érkeztünk, hogy mindenképp megszerezzük a győzelmet! A mérkőzést ennek megfelelően is kezdtük, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, sőt a 100%-s ziccereink is voltak, ezekből viszont egyet sem sikerült gólra váltanunk. Természetesen jött a futball örök törvénye, és első – igaz, súlyos – hibánkat ellenfelünk gólgyárosa ki is használta. Ez sajnos a fiatal csapatunkat megzavarta, és az első félidő további részében sok pontatlansággal, dekoncentráltsággal játszottunk, ez okozta, hogy hiába uraltuk a mérkőzést, sajnos főlényünket nem tudtok gólra váltani! A szünetben helyretettük a gondolatokat, rendeztük a sorokat, és az előzetes stratégiánk szerint cseréltünk is. Ezeknek is köszönhetően a második félidő a tavasz eddig legjobb félideje lett! Ellenfelünk szinte ki sem tudott jönni a térfeléről, olyan elánnal és olyan jól játszottak a játékosaim. Egymásután rúgtuk a szögleteket, folyamatosan helyzeteket alakítottuk ki, és csak az volt a kérdés, hogy mikor rúgjuk a gólunkat, hiszen a hazaiak nem tudták koncentráltan követni játékunkat! Végül két szenzációs Ludvig–Major összjáték után utóbbi előbb egyenlített, majd a második góljával a javunkra fordította az eredményt. A csapat második félidei teljesítménye minden szempontból olyan szintű volt, amelyhez csak gratulálni tudok!

A KLC az előző három meccséből kettőt is megnyert, ezzel már – többek között a Kecelt is megelőzve – a 9. helyen áll a tabellán.

Kecel FC – Kecskeméti LC 1–2 (1–0)

Megyei I., 18. forduló

gólszerzők: Gavula-Recte-Mikula (13.), ill. Major (75., 78.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu