Már az első félidőben eldöntötte a meccset a Kiskunfélegyháza

Felnőtt csapatunk pont nélkül maradt

Az első fordulóban Lajosmizsén szenvedett vereséget együttesünk a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. Azon a meccsen fiatal csapatunk helytállt, a játékkal elégedettek lehettünk. Szombati ellenfelünk is vereséggel kezdte a szezont, a Kiskunfélegyháza Baján kapott ki egy góllal. A mai meccsen viszont összejött számukra a javítás, hiszen magabiztos győzelmet sikerült aratniuk. Már az első 45 perc után négygólos hátrányban voltunk, végül a félegyháziak 5–0-ra nyertek. Folytatás egy hét múlva hazai pályán az Akasztó ellen.   

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Mondhatni két csapatra vagyok most mérges. Egyrészt a Bajára, amely az előző héten azzal, hogy legyőzte a Kiskunfélegyházát, úgy felpaprikázta ellenfelünket, hogy esélyünk sem volt, másrészt viszont természetesen saját magunkra is. A félegyháziak remek első félidőt produkáltak, és sajnos ebben mi partnerek voltunk. Nem tudtunk olyan mentalitással és hozzáállással futballozni, amely kell egy ilyen ellenfél ellen. Csak gratulálni tudok a Kiskunfélegyházának a győzelméhez! Remélem, hogy a következő meccsre át tudunk lendülni ezen a mentális holtponton, amit ez a találkozó eredményezett. Tanulási fázisban vagyunk, és a folyamatot nem segítette ez a mérkőzés, de teszek róla, hogy ez többet ne forduljon elő!

Kiskunfélegyháza – Kecskeméti LC 5–0 (4–0)

Vármegyei I., 2. forduló
2024. augusztus 31., szombat, 17:30
Kiskunfélegyháza Honvéd Sporttelep
JV: Mucsi Zsolt (Burzon Márk, Kiss Dávid)

A KLC összeállítása: Bogdán – Fleig, Katona, Kele (Domokos 83.), Varga M., Czumbil, Ludvigh (Varga G. 83.), Selmeci, Gyapjas (Gondi 46.), Banó (Jánosi 72.), Terbe (Ónodi 46.).

Gólszerzők: Oldal (19., 29., 45.), Urbán (34.), Tóth B. (72.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu