Még egy helyet javíthatunk a tabellán a záró fordulóban

Szombaton Kiskunfélegyházán lépünk pályára

A 2023/24-es szezon utolsó fordulóját rendezik meg június első napján. Három csapat, a Jánoshalma, a Lajosmizse és a Kecel már túl van minden meccsén, mindenki másnak ez lesz az utolsó fellépése a szezonban.

A mieink ahhoz a Kiskunfélegyházához látogatnak, amelyik nincs jó formában. Az április eleji, Akasztón elért győzelmük óta 5 vereség és 2 döntetlen a mérlegük – legutóbb Kalocsán kaptak ki 3-1-re a félegyháziak, akik a 7. helyet foglalják el a tabellán.

Együttesünk az elmúlt hetekben a Hartát és a Hírös-Épet is legyőzte, döntetlenezett Lajosmizsén, illetve az Akasztó és a Jánoshalma ellen is úgy szenvedett vereséget, hogy a mutatott játékkal nem volt probléma. Ami a két csapat előző meccsét illeti, a Kiskunfélegyháza 2–1-re győzött a KLC pályáján november 18-án.

Mondhatni, komolyabb tét nélküli lesz a szombat 17:30-kor kezdődő találkozó, ugyanis a tabellán elfoglalt helyezések tekintetében nagy mozgás már nem várható. Csapatunk a 13. helynél rosszabb pozícióban már nem végezhet, győzelem esetén viszont megelőzheti a Kecelt és a 12. helyen zárhatja az idényt.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – A múltheti találkozóból indulunk ki. Bár ott vereséget szenvedtünk a Jánoshalma ellen, azonban felkavart összeállításban is jól teljesítettek a srácok. Az eredmény ezt sajnos nem tükrözte, de a dicséretet megérdemelték. Éppen ezért jó hangulatban készültünk a záró körre. Véleményem szerint ki-ki meccs vár ránk Kiskunfélegyházán. Az fog dönteni, hogy melyik csapat tud jobban felpörögni, bajnoki hévvel játszani. 

Kiskunfélegyháza – Kecskeméti LC

Vármegyei I., 30. forduló
2024. június 1., 17:30
Kiskunfélegyháza
JV: Kiss László Attila (Serfőző Balázs, Hunyadi Gergő)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu