Megfogyatkozva maradtunk alul Kiskőrösön

Felnőtt férfi csapatunk már a mérkőzés előtt nehéz helyzetbe került

Betegségek miatt a meccskeret összeállítása is nehézséget okozott a szakmai stábnak, majd a meccs napján újabb játékosok jelezték, hogy betegek lettek. Végül csupán 15 fős csapattal tudtunk elutazni Kiskőrösre, ahol nagyon nehéz feladat várt csapatunkra.

A Kiskőrös ugyanis nem nyert még meccset az új szezonban, és mindent meg akart tenni, hogy ez a sorozat megszakadjon. Így is lett, már az első perctől kezdte uralta a találkozót a házigazda, amely végül megérdemelt, 4–0-s sikert aratott.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Sajnos úgy fejeződött be a meccsnapunk, ahogy elkezdődött. Eleve nehézségeink akadtak a meccskeret összeállításával, majd vasárnap újabb játékosok dőltek ki a sorból betegség miatt. Összesen 15 fővel indultunk el, ráadásul két labdarúgónk úgy vállalta a mérkőzést, hogy nem volt százszázalékos állapotban. Ez végül meg is látszott a találkozón, a hazai csapat esélyt sem adott számunkra. Játékban, stílusban és taktikailag is azt kaptunk ellenfelünktől, amire számítottunk, még sem tudtunk ezzel mit kezdeni. Szó szerint nem NŐTTÜNK fel hozzájuk. Megérdemelten nyert a Kiskőrös! Azt viszont meg kell jegyezni, hogy nem csak mi voltunk indiszponáltak ezen a találkozón, hanem a mérkőzés egyéb szereplője is.  

Kiskőrös LC – Kecskeméti LC 4–0 (2–0)

Vármegyei I., 4. forduló
2024. szeptember 15., vasárnap, 16:30
Kiskőrös Sporttelep
JV: Minda Róbert (Tóth Csaba, Tasnádi Dávid Miklós)

A KLC összeállítása: Gyapjas – Fleig, Katona, Kele (Varga G. 73.), Varga M., Czumbil, Ludvigh, Selmeci (Jánosi 73.), Banó (Sebő 46.), Schneider, Ónodi.

Gólszerzők: Salami (6.), Dulai (13., 64.), Petrovics (58.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu