Megkezdte a felkészülést felnőtt csapatunk

Új kerettel vágunk neki a 2024/25-ös szezonnak

Ahogyan Parti Gyula szakmai vezetőnk is nyilatkozta, eredmény szempontjából nem úgy sikerült az előző szezonunk második fele, ahogyan azt elterveztük – kezdte visszatekintését felnőtt csapatunk vezetőedzője, Márton Pál. – Több oka is volt az eredménytelenségünknek, és ezek a holtszezonra is hatással voltak. Ennek következtében a játékoskeret változott, több futballistánk eligazolt, az ő karrierjükhöz sok sikert kívánunk a továbbiakban – mondta Márton Pál.

Távozott keretünkből Kormos Dávid, Balázs Emil, Bessenyei Rajmond, Récsei Péter, Major Dávid, Márki Bence, illetve Szabó Szabolcs. A jövőben a fiatalokra még nagyobb szerep hárul.

A rutinosabb játékosok közül igazoltak el többen, így természetesen sokkal nagyobb teher lesz azokon a fiatalokon, akiket az elmúlt hónapokban elkezdtünk beépíteni a felnőtt keretbe. Többen mélyvízbe lesznek dobva, de biztos vagyok benne, hogy megoldják a feladatukat – nyilatkozta a jövővel kapcsolatban Márton Pál.

A távozókat új játékosokkal próbálta a szakmai stáb pótolni. – Az U19-es csapatunkból, illetve a KTE LA U19-ből is 3-3- kiöregedett játékos csatlakozott felnőtt keretünkhöz, valamint Szombathelyről, az Illés Akadémiáról is visszajött hozzánk egy tehetséges labdarúgó. Remélem, hogy az a nagy mennyiségű és intenzitású munka, amit ezekkel a fiatalokkal bele tudunk rakni a csapatba, a következő szezonban jobb eredményeket hoz – tette hozzá a vezetőedző. 

A vármegyei I-ben szereplő gárdánk a héten meg is kezdte a felkészülését a következő idényre.  A srácok nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába. A nyári program még tervezés alatt áll, az első edzőmérkőzésünk időpontja viszont már megvan: július 31-én a Cegléddel játszunk előkészületi találkozót.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu